Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo- FC Argeş 2-0. Câinii trec, pentru moment, pe primul loc în clasament (VIDEO)

Dinamo- FC Argeş 2-0. Câinii trec, pentru moment, pe primul loc în clasament (VIDEO)

Dinamo- FC Argeş 2-0. Câinii trec, pentru moment, pe primul loc în clasament (VIDEO)
29 Noi 2008   •   22:03

După pierderea locului întâi, scandalurile au luat amploare la Dinamo. Meciul de sâmbătă îi vedea în corzi, după două înfrângeri grele, dar şi după ieşirile la rampă ale lui Cristi Pulhac, Gabriel Torje, Adrian Ropotan şi Lucian Goian. Ultima partidă a sezonului pentru ?câini? nu a stârnit interesul fanilor, care au ţinut din primul minut să îi apostrofeze pe vinovaţii de cel cel mai recent scandal la club.
Cu toate acestea, dinamoviştii sperau ca o victorie să îi aducă măcar pentru moment pe prima poziţie. Calculul matematic arăta că Dinamo ar putea să termine pe poziţia întâi în clasament, dar pentru aceasta, Dinamo era obligată să câştige cu Argeşul. Acesta a fost de altfel şi obiectivul trasat de conducerea câinilor.
Meciul însă a debutat cu scandal înainte de fluierul de start. Arbitrul delegat a refuzat să oficieze partida, motivând că nu se simte bine după o intoxicaţie alimentară căpătată vineri
Chiar dacă lotul se prezenta nu în cea mai bună formulă, Borcea avertiza că vrea victoria. "Dacă vrea să termine pe primul loc, Dinamo trebuie să câştige indiferent de lot pentru că şi rezervele noastre sunt peste jucătorii de la FC Argeş".
De cealaltă parte, Argeşul dorea să confirme meciurile bune din tur.
Condiţiile de joc nu au fost însă dintre cele mai bune. Ceaţa deasă a împiedicat construcţia, iar meciul a fost foarte confuz.
Prima ocazie aparţine oaspeţilor, în minutul 19, când trimit mingea în bară după ce centrarea lui Mircea Stan îl găseşte excelent pe Dulcea, dar lovitura de cap a acestuia nu intră în plasă.

Rezultatul la pauză rămâne egal. La reluarea jocului, meciul este la fel de confuz, cu multe mingi aruncate surd la mijlocul terenului.
Dinamo însă pare mai hotărâtă şi are o ocazie în minutul 55. Ropotan trage puternic, dar Poenaru pune mâna pentru a scoate mingea de pe linia porţii. Eliminare şi penalty pentru Dinamo, ce va fi executat de Dănciulescu. Acesta ratează însă, Boşneag reuşind să salveze spectaculos. Era meciul 400 pentru atacantul dinamovist, dar nu reuşeşte să sărbătorească evenimentul cu un gol.

Cu un om mai puţin pe teren avea să fie o misiune dificilă pentru Argeş să menţină acelaşi scor pe tabelă.
Mircea Rednic face unele schimbări şi îl scoate pe Ropotan. Fanii dinamovişti se ţin de cuvânt şi îl fluieră îndelung pe jucător.
Golul mult aşteptat vine în minutul 66 când Adrian Cristea prinde un şut puternic din 6 metri. 1-0. Reuşita vine după o fază frumoasă de construcţie, ce i-a implicat pe Boştină, cu centrare, apoi recentrarea lui Torje, Miranda a prelungit, iar Adrian Cristea bagă mingea în plasă.

La ultimele faze de joc, în minutul 3 al prelungirilor, Miranda marchează primul gol pentru Dinamo şi duce scorul la 2-0, după un şut sec din 10 m, când a scăpat singur cu portarul.
O victorie ce aduce, poate, puţină linişte în Ştefan cel Mare, după un joc însă care nu a convins, probabil şi din cauza condiţiilor meteo.
Dinamo trece pe primul loc, cu 35 de puncte, iar poziţia la finalul turului va depinde de rezultatul meciului pe care Urziceni îl dispută luni cu Steaua.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close