Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - FC Timişoara şi CFR Cluj - FC Vaslui în semifinalele Cupei României la fotbal

Dinamo - FC Timişoara şi CFR Cluj - FC Vaslui în semifinalele Cupei României la fotbal

Dinamo - FC Timişoara şi CFR Cluj - FC Vaslui în semifinalele Cupei României la fotbal
Sursa foto: cupa romaniei
16 Apr 2009   •   13:02

Joi, 16 aprilie, s-a stabilit care vor fi meciurile din semifinalele Cupei României ediţia 2008-2009, după ce sferturile de finală s-au disputat marţi şi miercuri. Tragerea la sorţi s-a făcut la sediul Federaţiei Române de Fotbal, iar meciurile sunt:
CFR Cluj - FC Vaslui
Dinamo Bucureşti - FC Timişoara
Campioana şi deţinătoarea Cupei României CFR Cluj şi liderul din Liga 1, Dinamo, au fost capi de serie la tragerea la sorţi.
Echipele extrase primele vor fi considerate gazde şi vor trebui să asigure organizarea meciului. Calificarea se joacă într-un singur meci, jucat pe un teren neutru. Cele două meciuri din semifinalele Cupei României se vor disputat pe 6 mai, urmând ca finala în care se decide câştigătoarea trofeului se joacă pe 17 iunie.
Locul desfăşurării finalei competiţiei nu a fost stabilit încă. Dacă nu de mult finalele de Cupa României se jucau în mod tradiţional în Bucureşti, pe Stadionul Cotroceni sau pe fostul Stadion Naţional din Complexul Lia Manoliu, ultimele două finale s-au disputat la Timişoara (în 2007) şi la Piatra Neamţ (în 2008).
vom reveni cu amănunte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei Dinamo CFR Cluj FC Timisoara
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close