Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - Gloria 5-0. Niculae i-a "săgetat" pe bistriţeni cu capul, după care a intrat în poartă (VIDEO)

Dinamo - Gloria 5-0. Niculae i-a "săgetat" pe bistriţeni cu capul, după care a intrat în poartă (VIDEO)

Dinamo - Gloria 5-0. Niculae i-a "săgetat" pe bistriţeni cu capul, după care a intrat în poartă (VIDEO)
21 Apr 2009   •   19:33

Dinamo Bucureşti a reuşit cea mai categorică victorie a sezonului, marţi, când a învins pe teren propriu Gloria Bistriţa cu scorul de 3-0. Marius Niculae a reuşit un hattrick cu capul în această partidă, după care din minutul 80 a evoluat fără mari probleme pe postul de portar, după ce Bogdan Lobonţ s-a accidentat grav.

"Săgeată" a deschis scorul în minutul 20, când Ze Kalanga a centrat de pe partea dreaptă, iar Niculae a reluat din şase metri cu capul, stabilind scorul primei reprize.



Niculae a arătat poftă de gol şi după pauză, iar în minutul 56 a marcat cu capul pentru 2-0, după centrarea lui Boştină. În minutul 72, scorul a devenit 3-0, după un alt gol marcat cu capul de Niculae, tot după o centrare a lui Boştină, venită de pe stânga.





În minutul 80, Bogdan Lobonţ a căzut prost pe piciorul drept şi nu a mai putut continua partida, locul lui în poartă fiind luat de Marius Niculae, pentru că Rednic efectuase toate schimbările. În uralele tribunei, acesta s-a descurcat decent, ajutat şi de bistriţeni care au evoluat mai slab chiar dacă aveau un om în plus pe teren.



Niculae şi-a pus amprenta şi pe golul patru al "câinilor", când a lansat un atac rapid al dinamoviştilor. Zicu a întors mingea inteligent pentru Miranda, care în minutul 84 l-a executat cu calm pe Tătăruşanu.



Zicu a fost pasator şi la ultimul gol al dinamoviştilor, pe care l-a marcat Dănciulescu pe finalul partidei.



Au evoluat echipele:

Dinamo: 1. Lobonţ - 25. Scarlatache, 18. L. Goian, 30. Tamaş, 26. Simao - 27. Ze Kalanga (7. Zicu '63), 17. Papa Malick (28. Miranda '76), 8. Boştină, 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae, 99. Cl. Niculescu (10. Dănciulescu '58). Antrenor: Mircea Rednic.

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 6. Păun, 17. Joao Pedro, 3. Ciucă, 5. Velcovici - 4. Mureşan, 24. Hora - 26. Enescu (16. Nalaţi '58), 30. Băjenaru (9. Negrean '81), 8. Diogo - 27. Borbely (11. Zaharia '67). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close