Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo i-a transferat pe Curtean şi pe Strătilă. Bicfalvi, aproape rezolvat

Dinamo i-a transferat pe Curtean şi pe Strătilă. Bicfalvi, aproape rezolvat

Dinamo i-a transferat pe Curtean şi pe Strătilă. Bicfalvi, aproape rezolvat
de M.T.    |    06 Ian 2012   •   10:51

După ce l-a pierdut pe Paul Pârvulescu, „furat” de rivalii de la Steaua, Dinamo s-a repliat şi a reuşit joi să obţină semnăturile lui Alexandru Curtean, de la Poli Timişoara, şi Sorin Strătilă (foto, stânga), de la Astra Ploieşti.

Curtean şi cu Strătilă sunt mai buni decât Pârvulescu, pe care îl doream pentru că a spus că ţine cu Dinamo. Nu pot să asist la ce s-a întâmplat. Ieri am stat numai pe telefoane şi i-am luat pe Curtean şi Strătilă, doi jucători pe care Ciobotariu şi Cornel Dinu şi i-au dorit. Nu există niciun risc să-i ia Steaua”, a declarat Cristi Borcea, citat de Mediafax.

Conform Gazetei Sporturilor, cei doi jucători vor fi prezentaţi oficial vineri. În schimbul lui Curtean (24 de ani), „câinii” vor plăti 500.000 de euro, în timp ce Strătilă (25 de ani), un produs al Stelei, a costat 400.000.

Sunt bucuros că vin la Dinamo. Nu vreau să-l fac uitat pe Torje, eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine. Dinamo e un mare pas în carieră şi mi-aş dori să am succes ca şi alţi mari fotbalişti care au jucat acolo”, a spus Strătilă.

În schimb, Alex Curtean a evitat să vorbească pentru moment despre trecerea sa în Ştefan cel Mare: „Nu cred că este potrivit ca eu să vorbesc acum despre Dinamo. Când lucrurile vor fi concrete, voi discuta”.

În afară de cei doi jucători, Dinamo este foarte aproape de a rezolva şi transferul stelistului Eric Bicfalvi, informaţie confirmată atât de Gigi Becali, cât şi de Cristi Borcea. De asemenea, deranjat de trecerea lui Pârvulescu la Steaua, Borcea a anunţat că îl va oferta pe brazilianul Wesley şi pe Ciprian Marica, fotbalişti doriţi şi de gruparea roş-albastră.


×
Subiecte în articol: Dinamo transferuri Cristi Borcea Liga I
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close