Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo împinge "U" Craiova cu un picior în Liga a II-a, Astra scoate Vasluiul din lupta pentru titlu

Dinamo împinge "U" Craiova cu un picior în Liga a II-a, Astra scoate Vasluiul din lupta pentru titlu

Dinamo împinge "U" Craiova cu un picior în Liga a II-a, Astra scoate Vasluiul din lupta pentru titlu
10 Mai 2011   •   00:25


Universitatea Craiova mai are doar şanse pur teoretice să rămână încă un sezon în Liga I, după ce Dinamo s-a impus cu 2-0 în deplasare, în etapa a 32-a a Ligii I. Iar teoria spune că oltenii au nevoie de victorii cu Gaz Metan Mediaş şi la Gloria Bistriţa (la două goluri diferenţă sau cu cel puţin două goluri marcate), iar această echipă din urmă, singura pe care Craiova o mai poate ajunge, să nu câştige partida de la Victoria Brăneşti.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de ivorianul Djakaridja Kone (5) şi de albanezul Elis Bakaj (40), în timp ce echipa craioveană e în pragul celei de-a doua retrogradări din istorie, prima înregistrându-se în 2005.

Nici Vasluiul nu mai are şanse, la titlu e drept, după ce a remizat, 1-1, la Astra Ploieşti. Moldovenii au condus ostilităţile încă din minutul 16, după reuşita lui Mike Temwanjera, însă s-au văzut egalaţi în ultimul minut de joc de Fatai.

Aflaţi la cinci puncte de liderul Oţelul Galaţi cu două etape înainte de final, vasluienii mai pot cuceri titlul doar dacă Timişoara şi Oţelul remizează în meciul direct şi apoi pierd în ultima etapă, în timp ce formaţia patronată de Porumboiu învinge Sportul şi Pandurii.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close