Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo învinge Astra, scor 3-0, în ultima etapă a Ligii I şi încheie sezonul pe locul 5

Dinamo învinge Astra, scor 3-0, în ultima etapă a Ligii I şi încheie sezonul pe locul 5

Dinamo învinge Astra, scor 3-0, în ultima etapă a Ligii I şi încheie sezonul pe locul 5
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Mai 2012   •   19:20

Formaţia Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a XXXIV-a a, ultima a Ligii I, încheind sezonul pe locul cinci, cu 62 de puncte.
   
Golurile au fost marcate de Dragoş Grigore '7, Dănciulescu '27 (penalti) şi Ţucudean '79. Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Marius Nicoară şi Marius Marchidanu.

Înainte de meci s-a ţinut un moment de reculeger în memoria lui Alexandru Ene. Fostul dinamovist Gabriel Torje, în prezent la Udinese, a urmărit meciul de pe pista de atletism din jurul terenuluui.
   
Fanii PCH au scandat numele antrenorului Dario Bonetti şi au afişat două banner: "Nunta anului, blatul sezonului" şi "Plecaţi voi, rămâne Dario".
   
Dinamo mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Rapid, programată, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.
  

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close