Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo învinge cu 2-1 pe FC Braşov şi o depăşeşte pe Steaua în clasament

Dinamo învinge cu 2-1 pe FC Braşov şi o depăşeşte pe Steaua în clasament

Dinamo învinge cu 2-1 pe FC Braşov şi o depăşeşte pe Steaua în clasament
Sursa foto: Foto: gsp.ro
06 Apr 2011   •   21:58

Dinamo a revenit în faţa lui FC Braşov după ce a fost condusă şi s-a impus cu scorul de 2-1 în Ştefan cel Mare într-un meci din etapa a 24-a din Liga I. Oaspeţii au deschis scorul prin Viveiros, însă echipa lui Ioan Andone a întors rezultatul cu golurile reuşite de Alexe şi Liviu Ganea. 

 
Dinamo a controlat începutul jocului, iar Bakaj şi Marius Alexe au avut cele mai importante şanse ale primelor minute. Torje a încercat şi el să-l bată pe Hăisan cu un şut moale de la marginea careului, dar cei care au deschis scorul au fost braşovenii. Teixeira a arătat din nou că este un jucător peste media Ligii I, s-a distrat cu fundaşii lui Andone şi i-a pasat decisiv în faţa porţii lui Viveiros, care nu putea irosi o asemenea oportunitate.
 
Alb-roşii au revenit în atac şi au continuat să rămână oericuloşi, în special prin albanezul Bakaj, care a avut două ocazii bune înainte ca Alexe să egaleze cu cinci minute înainte de pauză la capătul unei acţiuni colective în care mingea a mers ca pe aţă.
 
Acelaşi Bakaj a dat primele emoţii jucătorilor lui Conceicao şi în debutul părţii secunde, cu un şut deviat care a ocolit de puţin poarta lui Hăisan. Spre deosebire de prima repriză, „câinii” au reuşit de această dată să confirme începutul mai bun şi pe tabelă, Liviu Ganea învingându-l pe goalkeeperul braşovean din şase metri în minutul 53.
 
Oaspeţii şi-au amintit că au câştigat cu scor de neprezentare în Ghencea şi au ameninţat imediat avantajul dinamoviştilor, dar execuţia lui Cardoso de la maginea careului a trecut pe lângă bara din stânga lui Dolha. Cu formaţia de sub Tâmpa atacând mai mult, elevilor lui Andone li s-au deschis spaţi largi pentru contraatac, în urma unei astfel de faze Marius Alexe ratând desprinderea pentru gazde.
 
Ultimul sfert de oră s-a scurs fără evenimente importante, cu excepţia accidentării lui Dolha, care a fost înlocuit de Naumovski. Dinamo învinge cu 2-1, rezultat în urma căruia urcă pe locul 4, depăşind-o la golaveraj pe Steaua, cele două mari rivale având acelaşi număr de puncte, 40.
 
Dinamo: Dolha (Naumovski 86) - Bărboianu, D. Grigore, Moţi, Bordeanu - Torje, D. Kone (Pătraşcu 67), C. Munteanu, Bakaj - L. Ganea, Alexe (Dănciulescu 77)
 
FC Braşov: Hăisan - I. Voicu, Gaucho, Oros, Cr. Ionescu - Toloza (Hadnagy 75) - Viveiros (Di Stefano 60), Ilyes, Martinovic (Cardoso 55), Chipciu - Teixeira.

×
Subiecte în articol: Dinamo FC Brasov Liga I
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close