Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo joacă meciul din Cupă cu porţile închise, nu partida cu CFR Cluj din Liga I

Dinamo joacă meciul din Cupă cu porţile închise, nu partida cu CFR Cluj din Liga I

Dinamo joacă meciul din Cupă cu porţile închise, nu partida cu CFR Cluj din Liga I
24 Apr 2009   •   15:50


Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat, joi, clubul Dinamo cu suspendarea terenului pentru un joc oficial şi o amendă de 60.000 de lei, după ce fanii formaţiei din "Ştefan cel Mare" au afişat bannere rasiste la meciul cu Rapid, din sferturile Cupei României.


Preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Cernat, a dorit însă să clarifice faptul că partida pe care Dinamo o va disputa fără spectatori va fi cea din semifinalele Cupei României, şi nu cea cu CFR Cluj, din Liga I, aşa cum s-a crezut iniţial. "Regulamentul e clar, următorul joc al clubului sancţionat va fi cu porţile închise, indiferent că este în Cupă sau campionat, sau că este pe teren propriu sau că este organizator. Nu ştiu de ce unii s-au grăbit să scrie că meciul lui Dinamo cu CFR Cluj va fi fără spectatori. Următorul meci al lui Dinamo, cel cu FC Timişoara din Cupa României de la Cluj, se va juca cu porţile închise. Dacă Dinamo va face apel să scape de această sancţiune, acesta se va judeca până marţi. Va judeca altă comisie şi nu ştiu ce decizie se va lua", a spus Cernat, pentru NewsIn.

În urma acestei hotărâri, partida din semifinalele Cupei României dintre Dinamo şi FC Timişoara, care va avea loc la Cluj, la data de 28 aprilie, se va disputa fără spectatori.

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti rasism
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close