Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo l-a achiziţionat pe spaniolul Francisco Molinero, la recomandarea lui Contra

Dinamo l-a achiziţionat pe spaniolul Francisco Molinero, la recomandarea lui Contra

Dinamo l-a achiziţionat pe spaniolul Francisco Molinero, la recomandarea lui Contra
21 Iul 2009   •   11:47

Nemulţumiţi de problemele mari pe benzi, dinamoviştii au achiziţionat un fundaş dreapta de viitor, la recomandarea internaţionalului Cosmin Contra. Francisco Molinero, de la Levante, a sosit în ţară şi va semna un contract cu Dinamo miercuri, urmând să se alăture lotului lui Dario Bonetti zilele următoare.

Fostul internaţional de tineret, care a jucat pentru Spania la Campionatul Mondial din 2005 rezervat jucătorilor Under-20, şi-a făcut junioratul la Atletico Madrid şi a mai evoluat pentru Malaga şi Mallorca.

Fundaşul lui Levante, care va împlini 24 de ani la sfârşitul acestei luni, le-a mai fost propus dinamoviştilor şi anul trecut, de Cosmin Contra, care i-a povestit lui Cristi Borcea de jucătorul spaniol, informează Gazeta Sporturilor. Dinamoviştii au făcut însă mutarea abia în această vară, anul trecut preferând să meargă pe mâna lui Blay şi a celorlale variante mai la îndemână din lot.

?Francisco Molinero este o soluţie bună pentru Dinamo. Un fundaş dreapta de valoare, a jucat cu mine la Atletico Madrid. Cristi m-a rugat să-i găsesc un fundaş dreapta bun. E un jucător bun pentru Dinamo şi cred că ar fi bine şi pentru el să vină în România, la o echipă care se bate la campionat?, spunea Contra în urmă cu un an, pentru dinamovisti.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Contra
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close