Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, la prima înfrângere în Liga I

Dinamo, la prima înfrângere în Liga I

Dinamo, la prima înfrângere în Liga I
14 Sep 2015   •   23:23

Dinamo București a suferit prima înfrângere în acest sezon, 0-2 cu CFR Cluj, luni seara, pe teren propriu, în ultima partidă a etapei a 10-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.

Dinamo era singura echipă neînvinsă din Liga I în cele nouă etape desfășurate până acum, la care se adaugă victoria din Cupa Ligii.

Atacantul spaniol Cristian Lopez a deschis scorul (41 — penalty), după ce Patrice Feussi l-a faultat în careu Adrian Păun, fundașul camerunez fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Dinamo a rămas fără antrenor, Mircea Rednic fiind trimis în tribună chiar înaintea debutului reprizei secunde. Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a rămas în nouă jucători, Steliano Filip primind și el al doilea cartonaș galben, pentru fault la Antonio Jakolis (54).

Claudiu Voiculeț a marcat un gol splendid (77), cu un șut de la circa 25 de metri, fără replică pentru portarul Vytautas Cerniauskas, tranșând soarta partidei.

Dinamo a terminat meciul în opt jucători, după ce Cosmin Matei a fost eliminat în minutul 87.

''Câinii'' au au mai câștigat acasă cu CFR Cluj din 2009. CFR a reușit prima sa victorie în deplasare în acest campionat.

Meciul din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist băcăuan Florin Ganea, decedat săptămâna trecută.

×
Subiecte în articol: Dinamo CFR Cluj Liga I
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close