Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo: Lui Tamaş i s-a retras banderola de căpitan

Dinamo: Lui Tamaş i s-a retras banderola de căpitan

Dinamo: Lui Tamaş i s-a retras banderola de căpitan
Sursa foto: gabi tamas
14 Sep 2009   •   14:38

Şefii alb-roşii s-au supărat pe Gabriel Tamaş şi au decis să îi retragă acestuia banderola de căpitan al echipei pentru a i-o oferi lui Marius Niculae. Cristi Borcea este deranjat atât de implicarea lui Tamaş la echipă, cât şi de cearta căpitanului cu selecţionerul Răzvan Lucescu.
La decizia lui Borcea este posibil să fi contribuit şi gafa din meciul cu Oţelui, când Tamaş a şutat într-un adversar, iar mingea a ajuns în poartă, depăşindu-l şi pe portarul Emilian Dolha, ieşit dintre buturi.
Gabriel Tamaş a fost ales căpitan la Dinamo în stagiul de pregătire efectuat de ?roş-albi? în presezon. ?Eu am făcut bileţelele şi am numărat voturile. Tamaş a avut două voturi în plus faţă de Moţi. Gabi a promis că se schimbă, iar banderola îl responsabilizează?, spunea Ionel Ganea, managerul sportiv de la Dinamo, despre modul cum a ajuns căpitan braşoveanul.
Jucătorii vor fi anunţaţi că Marius Niculae redevine lider al grupului. Ousmane N'Doye va fi al doilea lider din teren, în timp ce Emilian Dolha este al treilea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close