Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo-Pandurii Tg. Jiu 3-0. Victorie dedicată de suporteri memoriei lui Marian Cozma (VIDEO)

Dinamo-Pandurii Tg. Jiu 3-0. Victorie dedicată de suporteri memoriei lui Marian Cozma (VIDEO)

Dinamo-Pandurii Tg. Jiu 3-0. Victorie dedicată de suporteri memoriei lui Marian Cozma (VIDEO)
Sursa foto: dinamo bucuresti
01 Mar 2009   •   22:55

Dinamo a revenit pe primul loc după ce a trecut de Pandurii Târgu Jiu. Scorul a fost deschis deja din minutul 2, după centrare a lui Scarlatache pentru capul lui Marius Niculae. Golul doi vine în minutul 28 prin lovitura de cap a lui Claudiu Niculesc, după un corner executat de Cristea.
Iar Ianis Zicu a revenit cu gol într-un joc oficial după 11 luni în minutul 90, reuşita făcându-l să izbucnească îm lacrimi.
Dinamo a mai avut un gol al lui Marius Niculae, dar acesta a fost anulat pentru ofsaid.
Victoria se poate spune că a fost dedicată de suporteri lui Marian Cozma, handbalistul ucis acum o lună în Ungaria. După deschiderea scorului, peluzele au aprins o torţă, mai multe fumigene şi pocnitori şi au scandat în numeroase rânduri numele acestuia, în timp ce la tribune era afişat portretul acestuia.
Mijlocaşul lui Dinamo, Ianis Zicu, a revenit pe teren, într-un meci oficial după aproximativ 11 luni, timp în care a absentat din cauza unei accidentări grave la genunchi. Acesta bifase său meci la Dinamo pe 20 aprilie 2008, în etapa a 30-a, împotriva Unirii Urziceni, atunci când a evoluat pe toată durata reprizei secunde. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani nu este încă apt 100% şi de aceea a fost trimis pe teren abia în ultimele minute ale jocului, aşa cum s-a întâmplat şi în perioada de pregătire.
Atacantul Claudiu Niculescu a revenit cu gol la Dinamo într-un meci oficial, după ce în ultimul an a evoluat pentru MSV Duisburg şi Omonia Nicosia. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a ajuns astfel la 131 de goluri marcate în primul eşalon, fiind alături de Ionel Dănciulescu, jucătorul aflat încă în activitate cu peste 100 de reuşite. Niculescu a evoluat până în minutul 67, iar după schimbare, numele său a fost scandat minute în şir de fanii roş-albi.
Cosmin Moţi a bifat primul său meci în campionat pentru gruparea din Ştefan cel Mare de la revenirea din Italia, acolo unde a fost împrumutat în vara trecută la Siena.
La încheiera partidei, antrenorul Mircea Rednic declara că echipa sa a jucat bine doar 60 de minute după care Pandurii a revenit. El s-a declarat bucuros pentru venirea golului trei care înseamnă mult pentru moralul echipei şi mai ales a lui Zicu.
În urma acestei victorii, Dinamo a revenit pe prima poziţie în clasament, pe care o pierduse în urmă cu o zi, având 38 de puncte, cu trei mai mult decât ocupanta locului doi, Unirea Urziceni, şase faţă de Timişoara şi CFR Cluj, şapte faţă de Steaua.
Pandurii se află pe locul 14, cu 21 de puncte.
1-0

2-0

3-0

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close