Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo primeşte un cadou nesperat. Ten Cate, schimbat de Panathinaikos deşi era "pe val"

Dinamo primeşte un cadou nesperat. Ten Cate, schimbat de Panathinaikos deşi era "pe val"

Dinamo primeşte un cadou nesperat. Ten Cate, schimbat de Panathinaikos deşi era "pe val"
Sursa foto: henk ten cate
08 Dec 2009   •   20:44

Conducerea echipei elene Panathinaikos Atena a luat, marţi, o decizie mai mult decât surprinzătoare şi l-a schimbat pe antrenorul olandez Henk Ten Cate cu fostul selecţioner al naţionalei U-21 a Greciei, Nikos Nioplias. Echipa din Atena ocupă, după 13 etape, locul al doilea în campionat la un punct de Olympiakos, iar în Europa Legue ocupă locul al doilea în Grupa F înaintea ultimului meci, având mari şanse a a ajunge în 16-imi în dauna lui Dinamo Bucureşti.
"Panathinaikos anunţă că după o întâlnire între preşedintele Nikolaos Pateras şi antrenorul Ten Cate, aceştia au decis să încheie colaborarea", a anunţat marţi clubul elen.
Fostul antrenor al lui Chelsea a avut succes cu echipa Panathinaikos, dar nu şi cu fanii acesteia. Contestat foarte devreme de unele grupări ale suporterilor, dar şi de unele publicaţii, pentru felul în care a condus destinele echipei, Ten Cate a avut mereu de partea sa argumentul rezultatelor. Cu toate acestea, a fost pus în situaţia de a pleca deşi echipa avea, acum, şansa de a câştiga primul titlu începând cu anul 2004, potrivit Skysports.
"A fost o onoare pentru mine să antrenez Panathinaikos şi rezultatele sunt dovada muncii bune pe care am depus-o. Am pus fundaţia pentru o echipă competitivă. Respect faptul că nu e toată lumea mulţumită de mine, dar eu şi conducerea am făcut totul pentru a face performanţă. Decizia luată nu va influenţa prietenia mea pe care o am cu preşedintele", a declarat Ten Cate.
Partida decisivă pentru calificarea în 16-imile de finală ale Europa League dintre Panathinaikos Atena şi Dinamo Bucureşti se va juca miercuri, 16 decembrie la Atena. Dinamo are nevoie de o victorie cu cel puţin două goluri marcate pentru a se califica în primăvara europeană.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: demitere europa league Dinamo Bucuresti
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close