Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo progresează! "Câinii" au remizat, 1-1, cu Croix de Savoie din liga a treia franceză

Dinamo progresează! "Câinii" au remizat, 1-1, cu Croix de Savoie din liga a treia franceză

Dinamo progresează! "Câinii" au remizat, 1-1, cu Croix de Savoie din liga a treia franceză
Sursa foto: gabi torje
15 Iul 2009   •   10:48

Înfrângerea şocantă, chiar şi pentru un meci amical, din cel de-al treilea meci din Franţa, cu echipa Aix les Bains din liga a şasea din Hexagon, 1-2, le-a afectat puternic moralul "câinilor". Dinamo a reuşit, marţi, o nouă contraperformanţă, aceea de a fi încurcaţi de o nouă echipă din eşaloanele inferioare.
Croix de Savoie a reuşit să smulgă un egal, 1-1, formaţiei care a terminat pe podium în România, după ce Torje a deschis scorul. Postul tehnicianului Bonetti începe să pară din ce în ce mai puţin sigur în urma acestor rezultate.
Dario Bonetti a încercat să repare imaginea echipei sale şi a clubului după îngrângerea de duminică cu amatorii de la Aix les Bains şi, deşi Dănciulescu lipsea din cauza unei accidentări minore, a aruncat atacanţi experimentaţi în luptă, pe Niculescu şi Andrei Cristea, în sistemul de joc 4-4-2, anunţă prosport. Pozitivă a fost pentru Dinamo reintrarea în echipă a lui Gabi Tamaş, revenit la echipă sub formă de împrumut pentru un an, dar şi recuperarea lui Emanuel Dolha, şi el refăcut după o accidentare şi titularizat.
Dinamo a marcat prima, în minutul 37, atunci când Claudiu Niculescu, după ce l-a exasperat pe portarul advers cu precizia loviturilor libere pe care le bătea, a trimis un astfel de şut în Torje, de unde mingea s-a deviat în poartă. Autor poate fi considerat tânărul mijlocaş, iar Dinamo aborda cu încredere repriza secundă. Doar în teorie, deoarece, imediat după pauză, au început problemele pentru apărarea "câinilor", iar francezii au marcat după o fază confuză şi partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.
În precedentele amicale din Franţa, Dinamo învinsese Nantes cu 2-0 şi fusese bătută de Olympique Marseille şi Aix les Bains cu 1-2.
Dinamo a folosit următorii jucători:
Dolha - Homei (Alexe), Grigore, Moţi (Tamaş), Diabate (Muşat) ? Predescu (Scarlatache), Rus, Kone, Torje - An. Cristea (Ad. Cristea), Niculescu (L. Ganea)
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close