Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - Rapid 0-0, în derbyul etapei a 7-a din Liga I

Dinamo - Rapid 0-0, în derbyul etapei a 7-a din Liga I

Dinamo - Rapid 0-0, în derbyul etapei a 7-a din Liga I
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   23:32

Dinamo nu a putut profita de faptul că a evoluat o repriză în superioritate numerică şi a încheiat la egalitate pe teren propriu derbyul cu Rapid din etapei a 7-a din Liga I, scor 0-0.

 
Ajunşi la al doilea meci consecutiv fără victorie, după un start lansat cu cinci succese în primele etape, „câinii” continuă să fie pe primul loc în clasament, însă avansul lor rămâne de numai două puncte faţă de urmăritoare, surpriza Pandurii Tg. Jiu şi Rapid.
 
Protagoniştii primelor minute nu au fost oamenii din teren, ci cei din tribune, care l-au forţat pe arbitrul Sebastian Colţescu să întrerupă de două ori meciul, din cauza torţelor şi a petardelor aruncate pe teren şi în apropierea acestuia, înainte ca ultraşii dinamovişti să fie evacuaţi de forţele de ordine.
 
Între timp, în minutul 11, Pancu i-a dat primele emoţii lui Bălgrădean, când a executat înşelător o lovitură liberă din partea stângă, însă portarul dinamovist a reuşit să respingă. Replica alb-roşilor a venit de la Kone şi Laurenţiu Rus, cei doi jucători ratând incredibil la aceeaşi fază.
 
Prima repriză se îndrepta spre un final liniştit, însă Colţescu a ţinut să ia prim-planul printr-o decizie luată cu multă uşurinţă. Arbitrul întâlnirii l-a eliminat pe Herea după ce mijlocaşul rapidist a avut o intrare periculoasă la Dragoş Grigore, însă reluările au arătat că nu se impunea cartonaşul roşu. Mai mult decât atât, Răzvan Lucescu a fost şi el trimis în tribune, pentru proteste.
 
Ciobotariu a forţat după pauză cu Liviu Ganea, însă cele mai periculoase şanse la poarta lui Coman le-a avut veteranul Dănciulescu, atacantul „câinilor” trimiţând în două rânduri pe lângă din interiorul careului. De cealaltă parte, aşa cum era normal, Rapid s-a mulţumit să se apere atent, în aşteptarea unui eventual contraatac prin care să dea lovitura.
 
Giuleştenii au gestionat bine ultimele minute, ţinând de minge şi oferind puţine spaţii adversarilor. Momentul de cumpănă a venit în prelungirile partidei, atunci când Ţucudean a tras de la 15 metri, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poarta lui Coman. 
 
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - L. Rus (L. Ganea 59), D. Kone, D. Stoica, C. Munteanu - Dănciulescu (Bakaj 73), M. Niculae (Ţucudean 80)
 
Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Glauber, Ezequias - N. Grigore, Alexa, Herea - Surdu (M. Roman 54), Pancu (Teixeira 87)
 
 



 

×
Subiecte în articol: Dinamo Rapid derby Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close