Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo revine la politica de anul trecut. Tamaş are mari şanse să se întoarcă!

Dinamo revine la politica de anul trecut. Tamaş are mari şanse să se întoarcă!

Dinamo revine la politica de anul trecut. Tamaş are mari şanse să se întoarcă!
Sursa foto: gabriel tamas
08 Iul 2009   •   12:10

Sfârşitul catastrofal de sezon înregistrat de Dinamo a provocat multe declaraţii dure atunci când frustrarea ratării unui titlu aproape sigur n-a mai putut fi refulată. Fundaşul Gabi Tamaş, unul dintre cei cei mai criticaţi jucători de către loja dinamovistă pentru "viaţa extrasportivă şi indolenţa" de care ar fi dat dovadă. Când i-a exprimat împrumutul s-a întors la Auxerre şi se părea că nimic nu l-ar mai putea întoarce în Ştefan cel Mare. Dinamo are, însă, mari probleme cu fundaşii centrali.
Dinamo a vrut să scape la finalul sezonului trecut de cât mai mulţi jucători cu o viaţă extrasportivă prea agitată, Gabi Tamaş fiind şi el pe listă, Cristi Borcea declarând că nu va încerca să îl ţină la echipă. Interesul poartă fesul, însă, şi Dinamo se vede în acest moment cu inflaţie de atacanţi dar lipsă de fundaşi. Cosmin Moţi şi Lucian Goian sunt în acest moment singurii fundaşi centrali de meserie din Groapă, Scarlatache şi Izvoranu putând juca şi ei pe acest post deşi în ultimii ani au jucat pe cele două benzi. Acţionarii lui Dinamo trebuie, deci, să îşi înghită cuvintele şi să îl aducă pe Tamaş, potrivit gsp.
Fundaşul nu mai este dorit deloc la formaţia franceză Auxerre, care ar vrea 2 milioane de euro pentru un transfer definitiv, dar l-ar putea ceda iar gratis cu împrumut, iar Tamaş ar accepta reducerea salariului pentru a putea juca în mod constant la o echipă. Mai ales că se declară, în condinuare, un dinamovist convins:
"Dinamo va avea mereu un loc aparte în sufletul meu. Am rămas şi voi fi întotdeauna ataşat de culorile roş-albe".
Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close