Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo s-a distrat cu muntenegrenii de la Zeta Golubovici: 6-0

Dinamo s-a distrat cu muntenegrenii de la Zeta Golubovici: 6-0

Dinamo s-a distrat cu muntenegrenii de la Zeta Golubovici: 6-0
12 Feb 2009   •   17:51

Dinamo Bucureşti a învins la scor de tenis formaţia Zeta Golubovici (locul 6 în prima ligă din Muntenegru), 6-0, într-un meci amical disputat în cadrul cantonamentului din Turcia. Marius Niculae a deschis scorul pentru gruparea din Ştefan cel Mare, în minutul 7, Claudiu Niculescu a reuşit un hattrick, punctând în minutele 14, 59 şi 83, iar Nicolae Mitea a închis tabela în minutul 88. Gabriel Torje şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 58.
În primele două meciuri din cantonamentul din Turcia, Dinamo a învins pe FK Teplice, cu 2-1, şi pe NK Osijek, cu 1-0. "Câinii roşii" mai au de disputat încă cinci partide amicale, astfel: 14 februarie - Randers (Danemarca), 16 februarie - Slavia Sarajevo (Bosnia) şi Amkar Perm (Rusia), 18 februarie - Ruch Chorzow (Polonia) şi Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina).
Tot într-un amical disputat joi, în Antalya, Şahtior Doneţk a câştigat derby-ul "Luceştilor". FC Braşov s-a văzut învinsă cu 1-0 de gruparea anternată de Mircea Lucescu, unicul gol al partidei fiind marcat de Olexiy Gai, în minutul 42, printr-o lovitură de cap din mijlocul careului. Cele două formaţii s-au aflat la a doua întâlnire din această iarnă, după remiza din Spania, scor 0-0. Elevii lui Răzvan Lucescu vor mai juca în stagiul de pregătire din Antalya încă trei meciuri amicale, cu Cernomoreţ Odessa (Urcraina), la 14 februarie, cu FC Kaisar (Kazahstan), la 16 februarie, şi cu FC Taraz (Kazahstan), la 18 februarie.
Poli Iaşi a învins gruparea armeană Mika Aştarak, scor 2-0, într-un meci amical disputat în Antalya. Golurile elevilor lui Cristiano Bergodi au fost semnate de Bâlbă (17) şi Andrei Cristea (23-penalty).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Claudiu Niculescu Dinamo Bucuresti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close