Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli şi Adrian Cristea pleacă vineri în Emirate să semneze contractul

Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli şi Adrian Cristea pleacă vineri în Emirate să semneze contractul

Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli şi Adrian Cristea pleacă vineri în Emirate să semneze contractul
Sursa foto: adrian cristea
18 Sep 2009   •   17:15

Mijlocaşul dinamovist Adrian Cristea este foarte aproape de a semna un contract de joc valabil pe opt luni cu formaţia antrenată de Ioan Andone, Al-Ahli. Internaţionalul român va pleca în Emiratele Arabe Unite vineri seară şi îşi va da acordul pentru a juca la Al-Ahli. Arabii vor plăti pentru împrumutul dinamovistului un milion de dolari, urmând să achite alte două milioane dacă vor dori să îl transfere definitiv pe jucător.
"În principiu, jucãtorul este ca şi transferat la Al-Ahli. Dinamo s-a înţeles cu Al-Ahli asupra termenilor transferului, urmează ca jucãtorul să semneze contractul. Este exclus ca el să mai joace în meciul cu Unirea Urziceni, de duminică, pentru că azi sau mâine (n.r. vineri sau sâmbătă) va pleca în Emiratele Arabe Unite", declara vineri dimineaţă impresarul Victor Becali, pentru Mediafax.
"Am înţeles că cele două cluburi au ajuns la un punct comun în privinţa transferulului lui Cristea. Mâine urmează să se semneze şi hârtiile. Jucătorul va fi împrumutat până pe data de 24 mai 2009 la Al-Ahli. Este un fotbalist pe care mi l-am dorit foarte mult, un jucător pe care eu l-am adus la Dinamo de la Poli Iaşi. Nu cred că este un pas înapoi pentru el că a ajuns aici", a declarat viitorul antrenor al lui Cristea, Ioan Andone, pentru prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close