Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo se pregăteşte de Champions League. Borcea îl vrea înapoi pe Ştefan Radu iar Ioan Becali îl ajută

Dinamo se pregăteşte de Champions League. Borcea îl vrea înapoi pe Ştefan Radu iar Ioan Becali îl ajută

Dinamo se pregăteşte de Champions League. Borcea îl vrea înapoi pe Ştefan Radu iar Ioan Becali îl ajută
Sursa foto: radu stefan
19 Mai 2009   •   12:03

Titlul nu este departe pentru Dinamo. "Câinii" mai trebuie să nu piardă meciul de la Urziceni cu Unirea şi, dacă trece şi de acest test, se poate pregăti în linişte pentru Liga Campionilor, aşa cum anunţa cu ani în urmă Cristi Borcea. Impresarul Ioan Becali îi ajută pe lideri să îi repatrieze pe fundaşul Ştefan Radu, şi să îl cumpere definitiv pe Tamaş de la Auxerre.
Pentru a se califica în premieră în grupele Ligii Campionilor, Dinamo are nevoie să câştige titlul de campioană, iar acest lucru pare tot mai sigur pentru echipa lui Mircea Rednic. Îngrijoraţi că nu ar face faţă cu actualul lot în Ligă, conducătorii lui Dinamo au început deja să se orienteze pe piaţă pentru a lua jucători. Principala ţintă este fundaşul Gabriel Tamaş, împrumutat doar de la echipa franceză AJ Auxerre, informează gsp. Nu va fi însă foarte uşor, deoarece francezii cer 4 milioane de euro în schimbul internaţionalului român. Dinamo speră, însă, că oficialii echipei din Hexagon vor acceptat şi jumătate din sumă, 2 milioane.
Ştefan Radu este şi el dorit înapoi în curtea echipei care l-a crescut. Fundaşul lui Lazio nu s-a integrat perfect la echipa italiană şi nu joacă meci de meci.
"Dinamo va şi vinde, va şi aduce jucători. Vor pleca fotbalişti, îl pot vinde şi pe Marius Niculae, de ce nu? În schimb, la veniri poate fi Ştefan Radu, împrumut, dacă Lazio îi suportă jumătate din salariu. Oricum, eu o voi ajuta pe Dinamo să-şi facă o echipă competitivă în Liga Campionilor. Cred că va egala sau chiar va depăşi performanţele lui CFR în grupe", a precizat pentru sursa citată impresarul Ioan Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close