Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo şi CFR Cluj pierd puncte în deplasările de la Oţelul, respectiv Sportul

Dinamo şi CFR Cluj pierd puncte în deplasările de la Oţelul, respectiv Sportul

Dinamo şi CFR Cluj pierd puncte în deplasările de la Oţelul, respectiv Sportul
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Mar 2012   •   10:12

Echipele din fruntea Ligii I, CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, le-au oferit urmăritoarelor şansa de a se apropia în clasament, după ce au remizat, cu acelaşi scor, 1-1, în deplasările de la Sportul Studenţesc, respectiv Oţelul Galaţi.

CFR Cluj a reuşit chiar să deschidă scorul în deplasare prin grecul Pantelis Kapetanos, în minutul 78, însă "studenţii" au izbutit să egaleze în prelungiri, graţie golului marcat de Andrei Lungu, asta deşi din minutul 54 evoluau în inferioritate ca urmare a eliminării lui Daniel Lung pentru cumul de cartonaşe galbene.

De partea cealaltă, partida dintre Oţelul şi Dinamo a avut parte de un arbitraj de slabă calitate, contestat mai intens de oaspeţi, care nu au reuşit să profite de pasul greşit făcut de CFR şi să revină în fruntea Ligii I.

Iorga a deschis scorul în minutul 25 pentru Oţelul, iar două minute mai târziu Dinamo a beneficiat de un penalty după un henţ în careu. Marius Niculae a transformat lovitura de pedeapsă şi a egalat, însă înainte de pauză şi-a lăsat echipa în inferioritate după un fault la Sîrghi, sancţionat poate prea aspru de arbitru.

"Câinii" au avut şansa de a pleca cu toate cele trei puncte de la Galaţi în minutul 81, însă Cătălin Munteanu a ratat un nou penalty acordat de Kovacs pentru un fault la Dănciulescu. Un minut mai târziu, Punosevac a înscris pentru gazde, dar golul a fost anulat din cauza unui fault în atac, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close