Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo: Tamaş a fost trimis la echipa a doua din cauza problemelor cu băutura

Dinamo: Tamaş a fost trimis la echipa a doua din cauza problemelor cu băutura

Dinamo: Tamaş a fost trimis la echipa a doua din cauza problemelor cu băutura
Sursa foto: gabriel tamas
14 Feb 2009   •   15:38

Preşedintele Consiliului Executiv al grupării Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că fundaşul Gabriel Tamaş a fost trimis la echipa a doua a clubului pe termen nelimitat din cauza unor probleme de disciplină.
"În urma unor abateri disciplinare s-a luat decizia ca Gabriel Tamaş să fie trimis la echipa a doua, acolo unde se va antrena pe termen nelimitat. Cred că informaţia aceasta este suficientă pentru opinia publică", a spus Nicolae Badea, citat de gsp.ro.
Acesta a precizat că jucătorul are probleme cu alcoolul.
?Am hotărât trecerea lui Tamaş la Dinamo II pe motive disciplinare, mai concret a consumului de alcool în cantonament, lucru absolut interzis, mai ales că Gabi este un component de bază al lui Dinamo şi al echipei naţionale. Sper să înţeleagă această măsură şi să-şi corecteze rapid comportamentul?.
Lotul echipei Dinamo se află în Antalya, acolo unde în perioada 4-19 februarie susţine al doilea stagiu de pregătire al iernii alături de Dinamo II.
Gabriel Tamaş refuză "retrogradarea" la echipa a doua a clubului şi urmează să revină la Bucureşti. Fundaşul dinamovist nici nu concepe să se antreneze alături de jucătorii de la Dinamo II şi este decis să părăsească cantonamentul "roş-albilor" din Antalya, scrie și ProSport.
Pe de altă parte, oficialii clubului par să îl fi iertat deja.
"Gabi Tamaş este un jucător de echipă naţională şi cred că îşi va reveni. Sper să nu se mai repete ce a făcut acum. Mircea Rednic nu a făcut altceva decât să aplice Regulamentul de Ordine Interioara prin retrogradarea lui Tamaş la echipa a doua. Eu sper ca Tamaş să se ambiţioneze şi sunt convins că ne va ajuta să luam campionatul, pentru că este un jucător de mare valoare", declara Vasile Turcu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas consum de alcool
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close