Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo termină turul din Liga I pe primul loc, după 0-0 cu Astra

Dinamo termină turul din Liga I pe primul loc, după 0-0 cu Astra

Dinamo termină turul din Liga I pe primul loc, după 0-0 cu Astra
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   22:36

O remiză fără goluri cu Astra, la Ploieşti, a fost suficientă pentru ca Dinamo să încheie turul din Liga I pe primul loc al clasamentului, cu un punct în faţa celor de la CFR Cluj şi trei puncte faţă de Rapid, care a pierdut tot duminică la Galaţi.

 
Într-un meci anost în care rezultatul de egalitate a părut să fie obiectivul ambelor formaţii, elevii lui Liviu Ciobotariu au avut cele mai importante şanse, venite însă mai mult din inerţie decât în urma unei presiuni sufocante asupra prahovenilor.
 
În prima repriză, Marius Niculae a avut două oportunităţi excelente de a deschide scorul. Mai întâi, în minutul 14, golgheterul dinamoviştilor a tras bine la colţul lung, după ce a păcălit doi fundaşi ai Astrei, însă Silviu Lung s-a întins şi a respins în corner, pentru ca, înainte de pauză, portarul gazdelor să-l blocheze din nou pe atacantul „câinilor”, care a reluat din cădere centrarea lui Rus.
 
Acelaşi Laurenţiu Rus avea să se remarce în debutul părţii secunde, când a pătruns în forţă pe partea dreaptă şi a tras dintr-un unghi imposibil, dar mingea a lovit transversala. După un şut al lui Cătălin Munteanu de la aproximativ 20 de metri, puţin pe lângă, Rus a ieşit din nou lşa rampă, centrarea sa şutată în faţa porţii nefiind finalizată corect de Dănciulescu.
 
Cu şapte minute înainte de final, Liviu Ganea a beneficiat de ultima şansă importantă de a aduce victoria alb-roşilor, după o fază inteligent lucrată de Marius Niculae, dar finalizarea sa de la 14-15 metri nu a prins spaţiul porţii.
 
Astra: S. Lung jr. - Ov. Mihalache, V. Găman, L. Goian, J. Morais - Strătilă (A. Stan 70), Takayuki, Tigoianu (Ţigănaşu 59), Ologu - Băjenaru - Fatai (B. Rusu 78)
 
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Pulhac (G. Păun 54) - Dănciulescu (L. Ganea 76), M. Niculae.

 

×
Subiecte în articol: Dinamo Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close