Antena 3 CNN Sport Fotbal intern După CFR, Timișoara mai face o victimă. Dinamo pierde în "Groapă"

După CFR, Timișoara mai face o victimă. Dinamo pierde în "Groapă"

După CFR, Timișoara mai face o victimă. Dinamo pierde în "Groapă"
11 Sep 2017   •   20:00

ACS Poli Timişoara a învins-o surprinzător pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-1), luni, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a noua a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Valentin Ionuţ Costache (30), dar Poli a restabilit egalitatea prin Gabriel Vaşvari (37 - penalty), după un fault comis de portarul Jaime Penedo asupra lui Cosmin Bîrnoi. Octavian Drăghici (63) a marcat golul victoriei echipei oaspete.

Costache (2, 14) a ratat două situaţii bune pentru Dinamo, Nemec a irosit şi el o oportunitate (49) pentru gazde, iar Valentin Creţu (69). Drăghici a avut o şansă mare pentru bănăţeni (15), debutantul Ivan Curjuric a trecut de două ori pe lângă gol (56, 67), Bîrnoi (57) a ratat şi el.

Înaintea meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Nicolae Lupescu, decedat săptămâna trecută.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT. Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că adversara din partida de luni, ACS Poli Timişoara, este o formaţie periculoasă şi le-a transmis elevilor săi că trebuie să fie foarte atenţi pentru a putea obţine victoria. DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Meci special pentru Contra

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT"Este un meci special pentru mine pentru că vom întâlni echipa la care am debutat în fotbalul profesonist, cea la care m-am retras şi la care am început cariera de antrenor. Timişoara este o echipă cu un antrenor (n.r. - Ionuţ Popa) care face minuni acolo. Cred că Timişoara este cea mai în formă echipă a campionatului, care a obţinut rezultate bune cu echipe importante, printre care şi cu liderul clasamentului Ligii I. Trebuie să fim foarte atenţi pentru că Timişoara e o echipă foarte periculoasă, joacă bine pe contraatac. Ne dorim să avem continuitate pentru că venim după două victorii grele, obţinute prin multă muncă. Ar fi extraordinar să legăm trei victorii, asta ne-ar menţine în plutonul fruntaş al clasamentului", a spus Contra.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT În ceea ce îi priveşte pe Jeremy Bokila şi Constantin Nica, ultimii doi jucători transferaţi, Contra a afirmat: "Nica poate să joace şi fundaş central, şi fundaş dreapta, şi fundaş stânga. E un jucător cu experienţă acumulată în Italia în ultimii ani. Pe Bokila l-am vrut de la început, dar a ajuns la noi după câteva luni. Sunt doi jucători buni care ne pot ajuta să creştem".

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 20,30, pe teren propriu, formaţia ACS Poli Timişoara, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Ligii I.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că de 2-3 ani se vorbeşte că se află pe o listă cu posibili selecţioneri ai României, dar până în prezent nu a primit niciun telefon din partea conducerii FRF.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT "Sunt vreo 2-3 de ani de când se vorbeşte că aş fi pe o listă a posibililor antrenori la naţională. Nu am primit niciun telefon din partea nimănui de la federaţie. Dar e normal ca nimeni să nu fie contactat pentru că acum este un antrenor la echipa naţională. Şi nu ar fi etic să fie sunaţi alţi antrenori. Nu m-au întrebat jucătorii mei despre subiectul ăsta. Le-am interzis şi lor şi staff-ului să vorbească despre asta. Toată lumea este concentrată pe ce facem la Dinamo", a spus el.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Întrebat ce ar răspunde dacă ar fi sunat şi i s-ar oferi postul de selecţioner, Contra a răspuns: "Nu ştiu, dar de la a veni un telefon pentru a discuta cu cei de la federaţie şi până la a semna e cale lungă".

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT În ceea ce priveşte îl priveşte pe italianul Walter Zenga care a declarat că ar antrena şi gratis echipa naţională a României, Cosmin Contra a afirmat: "Foarte bine, să vină să antreneze gratis. Eu nu antrenez gratis. Nu ştiu dacă antrenez pe mulţi bani, depinde".

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Daum e pe fărăș

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT În ultima perioadă tot mai mulţi oameni de fotbal au solicitat schimbarea din funcţie a germanului Christoph Daum, primul selecţioner străin al reprezentativei României. De asemenea, spectatorii prezenţi, la 1 septembrie, pe Arena Naţională, la meciul cu Armenia, i-au cerut demisia selecţionerului Christoph Daum, atât la scorul de 0-0, cât şi după marcarea golului victoriei României în prelungiri de către Alexandru Maxim. De asemenea, imediat după meciul din 4 septembrie cu Muntenegru, tehnicianul german a declarat că nu depinde de el dacă va rămâne la conducerea României, precizând că nimeni nu e vinovat de eşecul din această campanie.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Mai multe variante

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Presa sportivă vehiculează o listă de posibili înlocuitori ai lui Christoph Daum printre care se numără Cosmin Contra, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu, Victor Piţurcă şi Ladislau Boloni.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT Echipa naţională de fotbal a României a pierdut orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), la 4 septembrie, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor competiţiei.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT România mai are de jucat două partide în această campanie, cu Kazahstan pe 5 octombrie, la Ploieşti, şi cu Danemarca, pe 8 octombrie, în deplasare. În momentul de faţă, echipa naţională ocupă poziţia a 4-a în clasamentul grupei, având 9 puncte, cu 10 mai puţine decât liderul Polonia.

DINAMO-TIMIȘOARA LIVE ONLINE STREAM DIGISPORT România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din 1998.

 

 

×
Subiecte în articol: Dinamo Cosmin Contra
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close