Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, ţinută în şah pe teren propriu: 0-0 cu FC Braşov

Dinamo, ţinută în şah pe teren propriu: 0-0 cu FC Braşov

Dinamo, ţinută în şah pe teren propriu: 0-0 cu FC Braşov
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Oct 2011   •   08:34

Dinamo s-a împiedicat pe teren propriu de FC Braşov, cu care a încheiat la egalitate, scor 0-0, şi a ratat astfel şansa de a se desprinde în fruntea ierarhiei din Liga I.

 
Oaspeţii au arătat că nu au venit ca victime sigure în Ştefan cel Mare încă din start, atunci când Mugurel Buga a fost aproape să profite de o gafă a lui Moţi şi să deschidă scorul. „Câinii”, fără a străluci, au răspuns prin Dănciulescu, care a lovit bara, Moţi şi Marius Niculae, dar fie imprecizia în faţa porţii, fie intervenţiile senzaţionale ale lui Felgueiras au păstrat tabela neschimbată.
 
Până la pauză, a mai fost timp şi pentru două ocazii ale braşovenilor, care au ratat prin Viveiros, blocat de Bălgrădean, şi prin Moutinho, al cărui şut s-a dus puţin peste.
 
Repriza a doua a fost controlată cu autoritate de Dinamo, dar portarul echipei lui Daniel Isăilă a fost în zi mare. Felgueiras a intervenit excelent la şuturile lui Cătălin Munteanu, Dănciulescu, Rus şi Bakaj, iar Braşovul a reuşit să păstreze rezultatul până la final, chiar dacă antrenorul alb-roşilor a forţat în final şi cu Ţucudean, care l-a înlocuit pe Moţi.
 
Dinamo continuă să fie lider în Liga I în ciuda pasului greşit, însă Rapid are ocazia de a se apropia la doar două puncte, dacă va câştiga derbyul cu Steaua de luni seară.
 
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Moţi (Ţucudean 80), Zie Diabate - L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe (Bakaj 70) - Dănciulescu, M. Niculae
 
FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Distefano - Bruno Madeira - Nuno Viveiros (Mateiu 57), Cristescu, Chipciu (Kanu 83) - Moutinho, Buga (Fl. Stângă 90+2).
 

×
Subiecte în articol: Liga I Dinamo FC Brasov
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close