Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - "U" Cluj 2-1 într-un meci amical. Ianis Zicu reuşeşte o "dublă"

Dinamo - "U" Cluj 2-1 într-un meci amical. Ianis Zicu reuşeşte o "dublă"

Dinamo - "U" Cluj 2-1 într-un meci amical. Ianis Zicu reuşeşte o "dublă"
Sursa foto: ianis zicu
10 Feb 2010   •   09:04

Dinamo continuă să meargă bine în amicalele din Antalya. "Câinii" au trecut, marţi de echipa de liga secundă Universitatea Cluj cu scorul de 2-1, datorită prestaţiei foarte bune a mijlocaşului Ianis Zicu. Jucătorul trecut pe la Inter Milano dă semne de revenire în această perioadă de pregătiri şi i-a făcut pe şefii lui Dinamo să spere că îşi va reveni la forma care l-a adus în Ştefan cel Mare cu un salariu de 400.000 de euro pe sezon.
Singurul gol al clujenilor a fost marcat din penalty, provocat de Rus şi transformat de Huvos. Totuşi, formaţia fostului acţionar dinamovist Florian Walter nu a putut rezista presiunii "câinilor" şi Zicu a reuşit cele două goluri care au întors rezultatul. Spre meritul lui, Zicu a reuşit cele două goluri în ciuda faptului că a fost introdus pe teren doar în repriza secundă şi a jucat, în total, 30 de minute.
Dinamo a folosit jucătorii:
G. Curcă - Toc, Scarlatache, Daminuţă, Diabate - Ad. Cristea, D. Kone, A. Rus, Alexe - Fl. Bratu, L. Ganea. Au mai jucat Zicu, Cristi Munteanu şi Andrei Cristea.
La "U" au jucat:
Matache - Unguruşan, Szilagy, Basso, Ţene - Ad. Popa, Ad. Ionescu, Bucşa, Acosta - Huvos, Lecici.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo u cluj Antalya Ianis Zicu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close