Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, umilită în Copou. Elevii lui Andone sunt în genunchi

Dinamo, umilită în Copou. Elevii lui Andone sunt în genunchi

Dinamo, umilită în Copou. Elevii lui Andone sunt în genunchi
18 Dec 2016   •   23:02

Poli Iași a câștigat meciul jucat pe teren propriu contra lui Dinamo, scor 3-1, în etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii 1, anunță GSP.

După doar 6 minute de joc, Nistor a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Ceccarelli a reluat cu capul, iar Grahovac a respins, dar balonul a ajuns la Nedelcearu, care a reluat în poartă din câțiva metri.

Vali Lazăr a trecut ușor de Bosoi, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poarta ieșenilor.

În minutul 25, Nedelcearu l-a fautat pe Bosoi în careu, iar Sebastian Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri. Andrei Cristea a restabilit egalitatea de la punctul cu var.

După pauză, Poli a fost echipa mai periculoasă, iar Crețu și Andrei Cristea au ratat ocazii importante de a-i aduce pe ieșeni în avantaj.

Busuladzici a văzut cartonaș roșu direct în minutul 63, după ce l-a lovit cu talpa în piept pe Crețu.

Stelistul împrumutat de Steaua la Poli Iași, Cătălin Ștefănescu, a adus formația antrenată de Eugen Neagoe în avantaj, cu reușita din minutul 72, după o combinație superbă reușită de ieșeni în careul dinamovist.

Gheorghe Vasile a dat lovitura de grație "câinilor", în minutele de prelungire ale meciului, când a trimis în poartă cel de-al doilea penalty acordat Iașiului.

Cu succesul obținut în fața "câinilor", Iașiul a trecut de Pandurii în clasament și a urcat pe locul 10, cu 25 de puncte.

×
Subiecte în articol: Dinamo Poli Iaşi Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close