Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, umilită la Piteşti şi la un TAS de a rata Liga Campionilor (VIDEO)

Dinamo, umilită la Piteşti şi la un TAS de a rata Liga Campionilor (VIDEO)

Dinamo, umilită la Piteşti şi la un TAS de a rata Liga Campionilor (VIDEO)
10 Iun 2009   •   23:08

Răzvan Lucescu a ţinut încă o dată ?Steagul? sus şi FC Braşov a învins, în ultima etapă a Ligii I, FC Timişoara, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Hadnagy, în minutul 88, care a împins balonul în plasă după o învălmăşală în careul timişorenilor.



În urma acestui rezultat, FC Timişoara a ratat orice şansă de a câştiga titlul de campioană a României, dar ar putea ocupa locul doi şi merge în preliminariile Ligii Campionilor dacă va primi cele şase puncte de la TAS. O decizie a tribunalului va fi anunţată joi, 11 iunie 2009.

Zarurile puteau fi aruncate înainte de decizia TAS dacă Dinamo Bucureşti câştiga meciul de la Piteşti. FC Argeş s-a impus însă cu un incredibil scor de 5-2, alimentând şi mai mult furia suporterilor dinamovişti la adresa jucătorilor şi conducătorilor din ?Ştefan Cel Mare?. Golurile piteştenilor au fost marcate de Cazan '13, Iordache '45+6, Dulcea '52, '58 şi Iordache '89, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Zicu '30 şi Cl. Niculescu '90+3.

Înaintea deciziei TAS, Dinamo ocupă locul doi în clasamentul Ligii I, cu 65 de puncte, în timp ce FC Timişoara ocupă locul trei, cu 61 de puncte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close