Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamoviştii au câştigat derby-ul cu Steaua, însă unii jucători riscă dosare penale

Dinamoviştii au câştigat derby-ul cu Steaua, însă unii jucători riscă dosare penale

Dinamoviştii au câştigat derby-ul cu Steaua, însă unii jucători riscă dosare penale
25 Apr 2011   •   22:28

Steaua a ratat ocazia de a se apropia la cinci puncte de liderul clasamentului Ligii I, după ce a pierdut cu 0-1 derby-ul disputat acasă cu Dinamo, fiind scoasă totodată din zona europeană de marea rivală.

Steaua a dominat teritorial prima repriză, în timp ce Dinamo nu a contat în atac, cu excepţia unor şuturi din primul minut al partidei. Moţi a fost aproape de autogol, dar mingea deviată de el a lovit transversala porţii lui Bălgrădean. Dinamoviştii au zâmbit totuşi în repriza secundă, când unicul gol al partidei a fost marcat de Gabriel Torje, care la cei 167 de centimetri ai săi a marcat cu capul din şase metri de lângă Surdu.

Steaua s-a zbătut pentru egalare până la final, în vreme ce Dinamo n-a mai contat în atac. Onofraş şi Nicoliţă au ratat incredibil egalarea, dar Dinamo a plecat din Ghencea cu 3 puncte extrem de preţioase, care urcă echipa din Ştefan cel Mare pe locul 4 în clasament.

O acuzaţie incredibilă este însă pe cale să le strice bucuria alb-roşilor. Surse din interiorul Jandarmeriei susţin că torţele aprinse în minutul 12 al partidei Steaua- Dinamo de către galeria dinamovistă au fost confecţionate cu ajutorul indirect al oficialilor dinamovişti. Înaintea partidei, jucătorii câinilor roşii au expediat mai multe fulare în peluza ocupată de suporteri. Forţele de ordine afirmă că în fulare s-ar fi aflat praful necesar confecţionării torţelor. "La începutul meciului, când jucătorii au împărţit fulare şi mingi suporterilor dinamovişti, au fost date în acelaşi timp şi torţe. Într-unul dintre fulare am găsit, bine înnodate, patru torţe. Fularul a ajuns la noi pentru că nu a fost aruncat cu suficientă putere şi nu a ajuns în tribune. Jucătorii nu beneficiază de nici o clemenţă, vor fi trataţi ca oricare persoană care încalcă legea", a declarat pentru Gazeta Sporturilor purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close