Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinu Gheorghe: Gigi Becali mi-a propus funcţia de preşedinte executiv la Steaua

Dinu Gheorghe: Gigi Becali mi-a propus funcţia de preşedinte executiv la Steaua

Dinu Gheorghe: Gigi Becali mi-a propus funcţia de preşedinte executiv la Steaua
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Mar 2012   •   22:16

Fostul oficial al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, luni, la un post de ştiri sportive, că marţi se va întâlni cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, pentru a stabili toate detaliile în vederea preluării funcţiei de preşedinte executiv al grupării din Bulevardul Ghencea, informează Mediafax.
   
"E o variantă posibilă, mâine (n.r. - marţi) ne vom reîntâlni pentru a stabili totul. Domnul Becali mi-a propus să ocup funcţia de preşedinte executiv al Stelei. Nu o să fie probleme cu Gigi, şi la Rapid am ascultat de domnul Copos, la Braşov de Niculae. Am discutat despre ce va însemna o colaborare din toate punctele de vedere: aspecte financiare, organigrama clubului, etc.", a explicat fostul oficial rapidist la DigiSport.
   
La stadionul Steaua, finanţatorul Gigi Becali a declarat că Dinu Gheorghe este cel mai bun conducător.

"M-am întâlnit cu el, va veni din vară, dar dacă vrea se poate implica de acum. I-am zis că vreau să vină de acum, iar el a zis că se duce să-l vrăjească pe Copos, să vadă ce zice că vine la Steaua. Sincer, el este cam cel mai bun conducători dintre toţi. Era o luptă între el şi Mihai Stoica, dar cred că el este mai bun. Mi-a fost teamă că dacă se întoarce la Rapid va deveni periculos, aşa că l-am deturnat. Copos m-a sunat azi şi m-a întrebat dacă este adevărat, iar eu i-am spus că că mi-ar plăcea să lucrez cu el. Acum probabil că va bea două-trei pahare de vin roşu, de supărare. Când te deturnează Steaua, iar tu negociezi cu Rapid, înseamnă că nu eşti nici rapidist, nici dinamovist. Omul îşi face meseria, aşa că este stelist. A fost şi o chestiune de orgoliu, aşa cum a fost şi cu Pârvulescu. El va fi preşedinte executiv", a declarat Becali.
   
Sâmbătă, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos declarase că fostul preşedinte Dinu Gheorghe va reveni în conducere, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon. A doua zi, fostul preşedinte rapidist a afirmat că în proporţie de 99% nu va veni la gruparea giuleşteană. "S-au întâmplat nişte lucruri la Rapid azi, nu la echipă, în conducere, care m-au făcut să mă răzgândesc. 99% nu mai vin la Rapid. Mâine (n.r. - luni) îi voi spune de ce lui George Copos. Din 50-50 cât era, acum mai e doar unu la sută", a declarat Dinu Gheorghe.




×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close