Antena 3 Sport Fotbal intern Dinu îl atacă pe Adrian Cristea: "S-a născut obosit, zici că e de la circ"

Dinu îl atacă pe Adrian Cristea: "S-a născut obosit, zici că e de la circ"

28 Apr 2010   •   10:45
Dinu îl atacă pe Adrian Cristea: "S-a născut obosit, zici că e de la circ"
Sursa foto: adrian cristea

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, nu îl suportă deloc pe mijlocaşul Adrian Cristea. Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că "Prinţul" are o manieră foarte neprofesionistă de a se pregăti şi dă impresia că este mereu obosit. Dinu nu a ratat ocazia de a se lua de Cristea şi pentru viaţa amoroasă agitată, în care "Procurorul" vede multă lipsă de bun gust.
"Stau şi mă întreb ce-o vorbi Cristea cu fata aia? El nu spune decât mama, tata, papa. Vă daţi seama, Prinţul cu blonda lui Bote, ce lipsă de calitate, de bun gust. Să vă povestesc ceva. Eram în Cipru în pregatire cu Ţălnar antrenor. Aveam antrenament de viteza 2.500 de metri. El a alergat în viteză doar 160 de metri. A doua zi, însă, într-o pauză de antrenament a luat mingea şi jongla cu ea, că mai ştie. Nu ca Maradona, nu ca Messi, dar jongla şi, ceilalţi, ca să vedeţi că ignoranţa e contagioasă, au început să aplaude. La masă îi spun: ŤAi fost simpatic!ť El nu zice nimic, că nu vorbeşte. Îmi răspunde: ŤNu v-a plăcut?ť Şi i-am zis: ŤMă, tu ai greşit adresa, mingea se jonglează în viteză, tu eşti de la circť. Păcat de el, s-a născut obosit!", a declarat Dinu, potrivit prosport.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close