Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Doar banii l-ar putea aduce pe Boloni la cârma "naţionalei". Olăroiu nu se aşteaptă să fie sunat de FRF

Doar banii l-ar putea aduce pe Boloni la cârma "naţionalei". Olăroiu nu se aşteaptă să fie sunat de FRF

Doar banii l-ar putea aduce pe Boloni la cârma "naţionalei". Olăroiu nu se aşteaptă să fie sunat de FRF
Sursa foto: ladislau boloni
09 Apr 2009   •   17:59

Doi dintre favoriţii la ocuparea postului de selecţioner al echipei de fotbal a României, Ladislau Boloni şi Cosmin Olăroiu, nu îşi fac gânduri mari după demiterea lui Victor Piţurcă.
Fostul antrenor al echipei naţionale a României Ladislau Boloni gândeşte realist atunci când îşi alege locul de muncă. Postul de selecţioner al României s-a eliberat joi după demiterea lui Victor Piţurcă, dar fostul său coleg de la Steaua nu promite nimic şi spune că se va întoarce în România doar dacă de acolo îi va veni oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere material.
"Pentru rezultatele din ultima vreme nu doar Piţurcă este de vină. Eu am fost întotdeauna interesat de fotbalul din România, de ce se întâmplă acasă. Pentru următoarele trei luni nu se pune problema să vin la naţională, pentru că am început o muncă şi trebuie să o continuu", a declarat fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986.
"Sentimentele nu se schimbă, dar ar fi o greşeală să luăm decizii doar cu inima. Când mă duc la piaţă nu cumpăr cartofi cu sentimente. Dacă ar fi să aleg doar cu inima, oricând aş veni la Steaua sau la ASA Târgu Mureş. Dar suntem antrenori şi trebuie să luăm decizii având în vedere aspectul financiar. Nu am o situaţie financiară care să-mi permită să aleg cu sufletul", a încheiat tehnicianul potrivit prosport.
Olăroiu e onorat, dar nu aşteaptă telefonul de la Federaţie
Cosmin Olăroiu, antrenor liber de contrat după ce a plecat la începutul lui martie de la Al-Hilal, nu se aşteaptă să fie contactat de oficialii Federaţiei pentru a-i antrena pe Mutu şi compania. Oli spune că are şi alte opţiuni, dar că ar însemna îndeplinirea unui vis al său să antreneze echipa naţională a României.
"Eu nu sunt dependent de echipa naţională a României, nu banii mă interesează pe mine banii. Profesional, e un vis să ajung la naţională, dar nici nu o să stau cu mâna întinsă ca să îmi pice ceva din cer. Eu am deja trei oferte şi mîine o să plec să discut cu aceste formaţii", a declarat Olăroiu pentru gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close