x close

Doliu în familia lui Ionuţ Lupescu! Mătuşa lui, Elena Cernat, o fostă campioană la popice, a murit în urma unui cancer generalizat

07 Mar 2016   •   12:00
Doliu în familia lui Ionuţ Lupescu! Mătuşa lui, Elena Cernat, o fostă campioană la popice, a murit în urma unui cancer generalizat Foto: GSP

Dramă în familia lui Ionuţ Lupescu. Mătuşa fostului internaţional român, Elena Cernat, la rândul ei o campioana naţională (în 1953 şi 1955) şi mondială (1966 şi 1970) de popice şi vicecampioană mondială (1962), s-a stins din viaţă în urma unui cancer generalizat.

Sportiva, sora fostului mare fotbalist rapidist Nicolae Lupescu, fusese diagnosticată cu boala cu doar patru zile înainte. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familie, iar Ionuţ Lupescu s-a întors din Elveţia să-şi înmormânteze mătuşa.

„Suntem supăraţi rău şi eu, şi Ionuţ. A murit sora mea, Elena Cernat, fostă Lupescu. A fost şi ea mare sportivă, campioană mondială şi la individual, şi pe echipe la popice. Am îngropat-o acum o săptămână. Avea 78 de ani. Era Maestră Emerită a Sportului. A jucat la Rapid toată viaţa, ca şi mine. Era mare rapidistă. Ionuţ a venit de urgenţă acasă din Elveţia înainte cu o zi să moară. Nu-mi vine să cred. În patru zile s-a întâmplat tot. I-au spus că e cancer generalizat. Eu nu am auzit ca în patru zile să se întâmple aşa ceva. Dintr-odată. Era sănătoasă tun, eu aşa ştiam. Mergea zilnic câte trei kilometri pe jos, nu obosea, nu nimic. Este groaznic ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru Ring, Nicolae Lupescu.

Citeşte mai multe despre:

Ionut Lupescu a murit de cancer
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati