Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel îi doreşte lui Gigi Becali de Anul Nou tot binele pe care i l-a dorit şi el lui

Dorinel îi doreşte lui Gigi Becali de Anul Nou tot binele pe care i l-a dorit şi el lui

Dorinel îi doreşte lui Gigi Becali de Anul Nou tot binele pe care i l-a dorit şi el lui
31 Dec 2008   •   13:27

Dorinel Munteanu le-a făcut o urare de Anul Nou foştilor şefi de la Steaua. "Le doresc tot binele pe care mi l-au dorit ei mie", a spus maliţios Munteanu, care a precizat că încă nu a apucat să-şi rezilieze contractul cu echipa din Ghencea.
Dorinel Munteanu a vorbit din nou despre Steaua, echipa la care a fost antrenor doar 50 de zile. Aflat încă în vacanţă cu familia, fostul tehnician din Ghencea le-a făcut o urare interesantă foştilor săi elevi sau şefi. "Le doresc să aibă parte în 2009 de tot binele pe care mi l-au dorit ei mie, Dorinel Munteanu, la Steaua!", a spus el cu subînţeles, pentru Fanatik.
Dovedind că nu este ranchiunos, Munteanu încă mai crede că steliştii pot lua titlul. "Îmi doresc ca jucătorii să-şi îndeplinească obiectivele. Steaua are un lot valoros şi poate deveni campioană", explică antrenorul care aşteaptă să treacă Sărbătorilor pentru a-şi rezilia contractul cu fosta sa echipă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu Steaua Bucuresti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close