Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: Aş fi onorat să antrenez Steaua

Dorinel Munteanu: Aş fi onorat să antrenez Steaua

Dorinel Munteanu: Aş fi onorat să antrenez Steaua
22 Oct 2008   •   17:18

Timpul de gândire pe care Gigi Becali şi l-a alocat pentru găsirea unui nou antrenor la Steaua s-a transformat din ?două-trei zile? în patru ore.
Patronul Stelei s-a hotărât asupra numelui celui care îi va lua locul lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică a ?roş-albaştrilor?: Dorinel Munteanu, actualmente antrenor la Universitatea Cluj, anunţă Gazeta Sporturilor. Gigi Becali va susţine în acest sens o conferinţă de presă joi. "Încă nu m-am hotărât 100%, dar am vorbit cu Dorinel Munteanu", a confirmat Becali, într-o intervenţie telefonică la GSP Tv.
Totodată Becali a declarat că obiectivul viitorului antrenor, care va fi anunţat joi în jurul orei 12:00, este câştigarea campionatului.
Administratorul delegat al Universităţii Cluj, Ioan Mărginean, a negat informaţia conform căreia Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al Stelei. "Dorinel Munteanu nu pleacă la Steaua! Eu sunt liniştit, omul e de bună credinţă şi vă spun sincer că dacă ar fi avut vreun gând să plece la Steaua nu mai venea acum 150 de kilometri până la Cugir să vadă un amical al echipei secunde", a spus Mărginean pentru Gazeta Sporturilor.
Dorinel are totuşi alte gânduri şi spune că ar fi onorat să antreneze în Ghencea. "Orice ofertă venită de la un club de talia Stelei mă onorează. Deocamdată nu am vorbit însă nimic cu cei de la Steaua. Prefer să nu comentez mai mult", a spus Dorinel la Sport.ro.
Pentru acest post s-au vehiculat şi alte nume ca Dan Petrescu, Oleg Protasov, Cosmin Olăroiu sau Petre Grigoraş.
Marius Lăcătuş şi-a dat, miercuri, demisia din funcţia de antrenor al Stelei, deranjat de declaraţiile făcute de Gigi Becali după înfrângerea, scor 3-5, cu Olympique Lyon. "Fiara" a declarat că aceste declaraţii ar fi influenţat negativ atmosfera din lot, astfel că a preferat să plece pentru binele echipei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu Steaua Bucuresti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close