Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: "Dacă se dovedeşte că am vorbit cu patronul Craiovei, îmi dau demisia"

Dorinel Munteanu: "Dacă se dovedeşte că am vorbit cu patronul Craiovei, îmi dau demisia"

Dorinel Munteanu: "Dacă se dovedeşte că am vorbit cu patronul Craiovei, îmi dau demisia"
Sursa foto: dorinel munteanu
25 Mai 2010   •   13:40

Antrenorul echipei din Galaţi neagă cu vehemenţă că ar fi avut schimbat mesaje cu Adrian Mititelu înainte partidei Oţelul - "U" Craiova, asigurându-l că "Ştiinţa" nu va retrograda în urma acestui meci. Munteanu spune că nu a fost contactat de DNA referitor la anumite convorbiri pe care le-ar fi avut şi promite că îşi dă demisia dacă se dovedeşte că s-a implicat în jocuri de culise.
"Nu am primit nicio înştiinţare de la DNA. N-am ce să spun, eu ştiu ce am discutat la telefon. Am vorbit cu Mititelu cred că înaintea etapei a XXVI-a, cred că înaintea meciului cu Poli Iaşi, l-am anunţat de această discuţie pe preşedintele Marius Stan. Nu am discutat cu Mititelu despre fotbal. Nu pot să-mi explic ce se întâmplă, am vorbit cu mulţi patroni, i-am felicitat, m-au felicitat. Nu am felicitat Craiova. Eu am telefonul de la club şi se poate verifica lista din ultimele luni. Se poate verifica şi lista lui Mititelu. Cum îmi merge bine, cum sunt atacat. Dacă sunt mesaje între mine şi Mititelu, îmi dau demisia, nu trebuie să fiu dat afară", a declarat antrenorul Oţelului Galaţi, pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close