Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: Experienţa mea la Steaua, o tragedie profesională

Dorinel Munteanu: Experienţa mea la Steaua, o tragedie profesională

Dorinel Munteanu: Experienţa mea la Steaua, o tragedie profesională
16 Dec 2008   •   18:17

Demis la mai puţin de două luni de la numirea în funcţia de antrenor principal al Stelei, Dorinel Munteanu a vorbit despre experienţa prin care a trecut. El a declarat agenţiei NewsIn că "la Steaua nu mi s-a dat încredere şi nici timp. Experienţa mea poate fi considerată o tragedie profesională". "Chiar stăteam şi mă gândeam, Hagi a stat mai mult de două luni, eu nu am stat nici măcar două luni. Este recordul meu negativ în această privinţă. Dar dacă nu s-a vrut performanţă, nu s-a vrut", a declarat Dorinel Munteanu.
El a spus că după ce a fost demis l-au sunat câţiva jucători să îl încurajeze şi că nu a simţit niciun val de antipatie sau nemulţumiri din partea jucătorilor, aşa cum susţine Gigi Becali, care a declarat că unii jucători s-au bucurat de plecarea sa. Totodată, Dorinel nu crede că era incomod pentru anumite persoane din conducere, pentru că "la Steaua o singură persoană conduce".
Dorinel Munteanu i-a urat multă baftă lui Lăcătuş la Steaua, antrenorul pe care l-a înlocuit şi căruia îi cedează acum locul de antrenor principal, dar consideră că Steaua nu poate obţine performanţe în condiţiile unui climat plin de incertitudini. "M-am gândit că voi fi sprijinit în tot ceea ce voi face, dar nu a fost aşa. Aş vrea ca suporterii să vină să încurajeze echipa, nu să se comporte aşa cum au făcut-o pe vremea mea", a mai spus Munteanu pentru NewsIn.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close