Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu, învins de fosta sa echipă. Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi, scor 2-1

Dorinel Munteanu, învins de fosta sa echipă. Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi, scor 2-1

Dorinel Munteanu, învins de fosta sa echipă. Universitatea Cluj - Oţelul Galaţi, scor 2-1
Sursa foto: Foto: gsp.ro
22 Aug 2010   •   20:08

Formaţia Universitatea Cluj a învins, duminică, echipa Oţelul Galaţi, cu scorul de 2-1 (1-1), într-un meci din etapa a V-a a Ligii I, disputat pe stadionul Cetate din Alba Iulia.

Clau-gol & co. au început în forţă acest meci, Niculescu (9, 24) şi Lemnaru (17) fiind foarte aproape de deschiderea scorului, doar bara sau portarul Grahovac făcînd ca tabela de marcaj să nu se modifice.

?Şepcile roşii? au deschis scorul prin Mendy, în minutul 35. Boştină pasează printre trei gălăţeni pentru Mendy, care şutează pe sub Grahovac. Titularizat în premieră în acest sezon, Csaba Borbely aduce egalarea după ce a reluat perfect cu capul o centrare de pe stînga a lui Ochiroşii, în minutul 45+2.

Centralul Mugurel Drăgănescu a acordat penalti pentru Universitatea Cluj, în minutul 50, la o intervenţie a lui Sârghi la Lemnaru. Boştină înscrie şi stabileşte scorul final, 2-1. Borbely a fost printre puţinii care s.au remarcat pe durata partidei, dar nu cu ceva benefic, ci cu o eliminare în urma a două cartonaşe galbene. Primul, pentru un fault asupra portarului Matache, iar al doilea, pentru o simulare.

Înainte de începerea meciului, galeria Universităţii Cluj, formată din aproximativ 2.000 de persoane, a aplaudat în picioare când a fost anunţat rezultatul de vineri, Sportul Studenţesc - CFR Cluj, scor 3-0. Fanii clujeni l-au primit cu ostilitate pe tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close