Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu îşi propune să nu se mai întoarcă niciodată la Steaua

Dorinel Munteanu îşi propune să nu se mai întoarcă niciodată la Steaua

Dorinel Munteanu îşi propune să nu se mai întoarcă niciodată la Steaua
19 Dec 2008   •   19:55

Capitolul Steaua se încheie oficial pentru Dorinel Munteanu vineri, după doar o lună şi jumătate. Fostul antrenor al Stelei a acceptat semnarea rezilierii contractului, iar negocierile cu patronul Stelei au decurs foarte lin. Dacă semnarea va fi o operaţiune simplă, aceasta va fi şi deoarece Munteanu vrea să termine cât mai repede discuţiile şi să lase acest episod în urmă. Din acest motiv, el l-a şi trimis pe impresarul Gheorghe Marinescu, să poarte negocierile de final cu Gigi Becali. Fostul internaţional al României a declarat, anunţă prosport.ro, că nu s-ar mai întoarce niciodată în Ghencea după toate cele întâmplate.
"Gigi Becali nu a avut încredere în mine, asta a fost marea problemă. Nu m-am gândit niciodată dacă am fost vânat de cineva la Steaua. Nu am simţit niciodată că un jucător nu a ascultat ce am spus eu. Eu am venit cu sufletul deschis deci nu ies cu capul plecat de la Steaua. Supărat sunt şi nu-mi va trece mult timp de acum încolo. Niciodată nu mă voi mai întoarce la Steaua, venirea mea nu a fost o afacere" a declarat antrenorul care, curând, va deveni liber de contract.
În aceste condiţii, Marius Lăcătuş va redeveri antrenorul Stelei, echipă pe care o părăsise în urma demisiei din 22 octombrie, după ce a pierdut cu 3-5 meciul din Liga Campionilor cu Lyon, în Ghencea, în condiţiile în care echipa sa a condus şi cu 2-0.
Dorinel Munteanu pleacă de la echipa din Ghencea după doar opt meciuri, din care trei înfrângeri în Liga Campionilor, o victorie şi patru rezultate de egalitate în Liga 1. Munteanu a lăsat echipa "roş-albastră" pe locul 4, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 3 şi 5.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close