Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: O remiză nedreaptă

Dorinel Munteanu: O remiză nedreaptă

Dorinel Munteanu: O remiză nedreaptă
01 Noi 2008   •   23:32

Noul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, a reuşit să îşi motiveze foarte bine jucătorii după numai o săptămână de atrenamente. Lucru recunoscut şi de Dorin Goian după meci, care arăta că tehnicianul a lucrat mult la psihic, deoarece a simţit că steliştii erau cu moralul la pământ.
Cum a reuşit să conducă o bună bucată din meciul contra Dinamo, Munteanu consideră că remiza obţinută de Steaua pe terenul adversarilor este un rezultat care nu reflectă realitatea de pe teren.
"Remiză nedreaptă, cred că am fost echipa mai bună. Îmi felicit echipa, pentru că au făcut un joc foarte bun. În această săptămână s-a schimbat jocul. Sper ca acest rezultat, deşi injust, să le dea curaj pentru viitor. Echipa poate şi mai mult decît a arătat astăzi, sînt convins. Am tratat săptămîna asta ca un profesionist. Nu am avut emoţii înainte de derby, pentru că am încredere în lot". Referitor la evoluţia lui Kapetanos, marcatorul golului stelist, antrenorul declara că după o săptămână de lucru nu putea schimba mult, dar se bucură că a avut inspiraţia să îl introducă titular, convins că ?poate mai mult decât a arătat?.
"Kapetanos poate şi mai mult decît a arătat în acest meci, mă bucur că am avut inspiraţia să îl introduc titular".

Întrebat dacă a fost un meci de debut fericit în calitate de antrenor în Ghencea, Dorinel Munteanu aprecia: ?dacă mă uit la jocul echipei, a fost un debut fericit, dacă mă uit la rezultat, nu?.Acesta a concluzionat în final că s-a văzut cine a fost echipa mai bună.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close