Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: ?Steaua e o provocare?. Gigi: ?Lăcătuş ar fi revenit?

Dorinel Munteanu: ?Steaua e o provocare?. Gigi: ?Lăcătuş ar fi revenit?

Dorinel Munteanu: ?Steaua e o provocare?. Gigi: ?Lăcătuş ar fi revenit?
27 Oct 2008   •   14:32

Fericit şi amuzat de comportamentul noului său patron în faţa camerelor de luat vederi, Dorinel Munteanu a fost prezentat, luni, oficial în funcţia de antrenor principal al formaţiei Steaua Bucureşti. ?Sunt bucuros pentru alegerea pe care am făcut-o. Aş vrea să vorbesc mai puţin eu şi să las rezultatele să vorbească pentru mine. Am ales Steaua pentru că este o provocare şi vreau să demonstrez că pot să antrenez Steaua. Îi mulţumesc şi domnului Becali pentru această şansă?, a spus Dorinel Munteau, al cărui obiectiv este câştigarea campionatului sau clasarea pe locul doi şi calificarea în grupele Ligii Campionilor.
El este de părere că Steaua nu este în criză, ci doar că ?trece printr-un moment dificil?. ?Totul se va rezolva foarte rapid. Avem un lot valoros, cu jucători cu experienţă foarte mare care pot aduce rezultate?, a mai spus Dorinel, menţionând şi că Adrian Neaga va fi rechemat la prima echipă: ?Eu vreau ca toţi jucătorii să aibă şanse egale. Voi decide mai târziu cine pleacă şi cine nu?.
De partea cealaltă, patronul Gigi Becali a făcut un apel la presă să termine cu comentarii referitoare la faptul că el face echipa, ?pentru că nu e adevărat?. ?Dorinel ştie că lucrurile astea nu sunt adevărate, pentru că am mai lucrat cu el. Avem nevoie de linişte la echipă. La televiziunile la care apar astfel de ştiri nu voi mai apărea şi adio audienţă, dacă nu mai apar eu?, a spus Becali.
Latifundiarul a adăugat că alegerea lui Dorinel a fost făcută după mai multe discuţii cu ?staff-ul tehnic şi alţi oameni care se pricep la fotbal?. Becali a mai spus şi că Marius Lăcătuş ar fi vrut să revină la Steaua, după ce şi-a dat demisia. ?Lăcătuş a vorbit cu Virgil (n.r. Becali) şi a zis că ar reveni. Eu şi cu Marius fiind prieteni şi eu i-am spus lui ?Marius, când mi-au zis băieţii că ai plecat plângând din cabină, am vrut să te sun să revii?. Au fost însă discuţii ti între noi?, a declarat Becali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu Gigi Becali
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close