Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu: Suntem pregătiţi să obţinem victoria cu Fiorentina

Dorinel Munteanu: Suntem pregătiţi să obţinem victoria cu Fiorentina

Dorinel Munteanu: Suntem pregătiţi să obţinem victoria cu Fiorentina
09 Dec 2008   •   17:43

Tensiune mare în Ghencea. Steaua şi Fiorentina se vor înfrunta într-un meci care va decide echipa calificată în Cupa UEFA. Vicecampioana României pare avantajată de faptul că joacă pe teren propriu, însă se confruntă cu probleme mari de lot, dar şi cu un rival pe măsură, în persoana lui Adrian Mutu.
Dorinel Munteanu, antrenorul echipei din Ghencea, crede totuşi că formaţia sa este pregătită să învingă Fiorentina. "Este ultimul joc din Liga Campionilor şi din acest an. Avem şanse de calificare în Cupa UEFA, dar întâlnim un adversar puternic, care îşi doreşte şi el calificarea. Va fi foarte dificil pentru noi, dar ne putem califica. Suntem pregătiţi să obţinem victoria, altă variantă nu avem. Fiorentina are şi posibilitatea meciului egal pentru a merge mai departe", a spus Munteanu.
Antrenorul Stelei a recunoscut că sunt ceva probleme medicale, dar până la ora jocului speră în recuperarea unora din jucătorii accidentaţi şi alinierea celui mai bun unsprezece posibil. "Golanski este bine, Ogăraru şi-a reluat şi el antrenamentele, iar în privinţa lui Stancu şi Kapetanos se va lua o decizie după antrenamentul de marţi. Szekely şi Arthuro sunt accidentaţi şi nu vor juca. Portarul Zapata nu s-a antrenat luni, resimţind dureri la genunchi, dar va fi în poartă miercuri seara. Nu m-am gândit încă la echipa de start, dar sper să nu se întâmple nimic la antrenamentul de azi", a precizat Dorinel Munteanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close