Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel: Ne lipseşte încrederea, dar e un derby pe care dorim să îl câştigăm

Dorinel: Ne lipseşte încrederea, dar e un derby pe care dorim să îl câştigăm

Dorinel: Ne lipseşte încrederea, dar e un derby pe care dorim să îl câştigăm
31 Oct 2008   •   15:05

Dorinel Munteanu debutează sâmbătă pe banca tehnică a Stelei într-un meci extrem de important, pe terenul marii rivale Dinamo. Tehnicianul spune totuşi că acest meci este important şi pentru jucătorii săi, care vin după o perioadă slabă. ?Este un derby pe care dorim să îl câştigăm. Este foarte important şi pentru mine, pentru că e meciul de debut, dar mai important este pentru jucători, deoarece vin după rezultate slabe?, a declarat Dorinel Munteanu.
Noul antrenor al Stelei şi-a exprimat speranţa că a reuşit să îi motiveze pe stelişti. ?Încrederea lipseşte puţin, dar am în lot jucători cu foarte mare experienţă şi sunt convins că după discuţiile din această săptămână băieţii vor fi apţi psihic pentru a aborda jocul cu încredere?, a explicat Munteanu.
Singurele lucruri care i-ar putea afecta în continuare pe jucătorii Stelei ar fi lipsa suporterilor de pe stadion şi a lui Dorinel de pe banca tehnică, însă antrenorul speră că aceste probleme vor fi rezolvate. ?Am discutat cu patronul Clujului, mi-a dat acordul verbal să plec la Steaua. Acum văd că au apărut probleme, dar eu cred că până la ora jocului se va găsi înţelegere şi eu voi fi pe bancă. Şi în problema suporterilor se va găsi cea mai bună soluţie, pentru că echipa are nevoie de suporteri, de susţinere şi la ora meciului sper că vor fi pe stadion?, a declarat Dorinel Munteanu.
Referitor la echipa pe care o va trimite în teren, Dorinel a spus că îi este greu să aleagă până şi lotul, ?pentru că toţi jucătorii s-au dedicat 100% la antrenamente?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorinel Munteanu Steaua Bucuresti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close