Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinţele lui Pancu: "Steaua să rateze calificarea în Europa şi eu să revin la echipa naţională"

Dorinţele lui Pancu: "Steaua să rateze calificarea în Europa şi eu să revin la echipa naţională"

Dorinţele lui Pancu: "Steaua să rateze calificarea în Europa şi eu să revin la echipa naţională"
Sursa foto: daniel pancu
13 Mai 2009   •   11:47

Fostul atacant rapidist Daniel Pancu nu se dezminte. Duşman declarat al tot ceea ce înseamnă Steaua, Pancu a transmis din Cecenia, acolo unde joacă la Terek Groznîi, un mesaj de susţinere rapidiştilor. Fostul internaţional îşi doreşte ca Rapidul să câştige partida şi ca rivala Steaua să rateze calificarea în Europa League, spre beneficiul unei echipe din provincie. Mai mult, Pancu se gândeşte la revenirea la echipa naţională.
Pancu, care a fost legitimat de nu mai puţin de patru ori la Rapid din 1997 până astăzi, este sigur că echipa sa de suflet nu are cum să rateze un rezultat pozitiv în derby-ul de vineri:
?Este un joc greu deschis oricărui rezultat în derby, dar cred că Rapid va lua cele trei puncte. Îmi doresc ca Steaua să nu se califice în Europa League, iar în locul ei să meargă o echipă din provincie. Îmi este dor de jocurile cu Steaua, aveau un parfum special. Erau meciurile în care bucuria unei victorii se punea dublu?, a spus "Pancone" pentru prosport.
Atacantul care mai poate juca şi mijlocaş se teme, însă, de efectul pe care l-ar putea avea absenţa din echipă a căpitanului feroviar, Vasile Maftei. Fundaşul este suspedat pentru această partidă, iar absenţa lui şi-ar putea pune amprenta asupra jocului echipei, se teme Pancu:
"Maftei este căpitanul echipei, este liderul din teren şi sper să nu se vadă lipsa lui. Vreau ca Rapid să se califice în Europa League, iar Steaua nu".
Dorinţele lui Pancu nu se opresc, însă aici. Fotbalistul de 31 de ani speră încă la revenirea la echipa naţională odată cu venirea la cârma primei reprezentative a lui Răzvan Lucescu. Pancu a înscris două goluri în ultimul meci al echipei sale, Terek, împotriva celor de la Amkar Perm. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Daniel Pancu FC Rapid FC Steaua Liga I derby
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close