Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Două site-uri spaniole scriu că Real Madrid îl urmăreşte pe Torje: „Este Messi al României”

Două site-uri spaniole scriu că Real Madrid îl urmăreşte pe Torje: „Este Messi al României”

Două site-uri spaniole scriu că Real Madrid îl urmăreşte pe Torje: „Este Messi al României”
Sursa foto: Foto> Agerpres
27 Iul 2011   •   12:44

Gabriel Torje este urmărit de Real Madrid! Nu este o glumă, ci o informaţie lansată de două site-uri din Spania, care susţin că dinamovistul se află pe lista echipei lui Jose Mourinho.

Faptul că evoluează în modesta ligă română nu l-a oprit pe Torje să devină un jucător valoros, cotat la o sumă care a încurcat multe cluburi. Considerat un adevărat Messi al României, pentru fizicul său (1,67 m şi 64 kg), el are capacitatea de a conduce foarte bine mingea şi de a şuta excelent. Este un mijocaş care poate juca pe ambele benzi şi care a devenit un jucător de bază la echipa naţională”, a scris site-ul fichajes.com, citat de Adevărul.

Un alt site care aminteşte de interesul clubului din capitala Spaniei pentru internaţionalul român este nuevofutbol.com, însă sursa citată spune că pretenţiile lui Dinamo sunt prea mari: „În ceea ce priveşte achiziţionarea lui Torje, aceasta este mai complicată, deoarece el este considerat de cei de la Dinamo un «nou Messi» şi nu vor renunţa la el pentru mai puţin de 10 milioane de euro, pentru că au nevoie mare de bani pentru a plăti datoriile clubului şi restanţele salariale ale jucătorilor”.

Impresarul Cristea Opria a declarat pentru fichajes.com că „am dicutat cu cei de la Lille şi cu cei de la Paris Saint Germain. Dinamo vrea 4 milioane de euro şi a respins deja o ofertă de 3 milioane de euro de la Hamburg. Jucătorul nu are un club favorit, astfel că cine dă 4 milioane de euro poate să-l ia chiar şi săptămâna aceasta”, însă o mutare la Madrid pare destul de improbabilă pentru micuţul mijlocaş al alb-roşilor.

Jose Mourinho îi are deja la dispoziţie pe Cristiano Ronaldo, Mesut Ozil sau Angel Di Maria, iar în această vară l-a achiziţionat şi pe Hamit Altintop, cu toţii jucători care poate evolua pe acelaşi post cu Torje. De asemenea, tehnicianul portughez a anunţat că, dacă va mai face vreun transfer până la startul noului sezon, va cumpăra un atacant.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close