Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir, după ce a pierdut preşedinţia LPF: „Au fost unii care au jurat pe Biblie şi pe copii că mă vor vota, dar nu au făcut-o”

Dragomir, după ce a pierdut preşedinţia LPF: „Au fost unii care au jurat pe Biblie şi pe copii că mă vor vota, dar nu au făcut-o”

Dragomir, după ce a pierdut preşedinţia LPF: „Au fost unii care au jurat pe Biblie şi pe copii că mă vor vota, dar nu au făcut-o”
de M.T.    |    14 Noi 2013   •   17:17

Dumitru Dragomir nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce a pierdut funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pe care a ocupat-o în ultimii 17 ani, în favoarea lui Gino Iorgulescu, dar a afirmat că alegerile au fost câştigate corect de către fostul internaţional şi a exlus un scandal mediatic cu acesta.

„Să nu vă aşteptaţi să îl atac pe Gino Iorgulescu, pentru că eu sunt născut la ţară, dar sunt un gentleman şi nu pot să defăimez un om care a concurat cu mine. În primul rând nici nu ştiu ceva urât despre el şi chiar dacă aş şti, dacă m-a înfrânt, ce demnitate am eu să dau într-un câştigător? Eu sunt un înfrânt. Eu nu am să reclam nici la FIFA, nici la UEFA, nu o să reclam nici federaţia, nici pe noul preşedinte. Îl voi sprijini”, a afirmat Dragomir, la finalul Adunării Generale a LPF în cadrul căreia au avut loc alegerile pentru funcţia de preşedinte.

Deşi a evitat să dea nume, fostul şef de la LPF a acuzat faptul că a fost trădat de şase oameni care îi promiseseră înainte de alegeri că îl vor vota.

„Eu ştiu sigur cine m-a votat. Nu m-au votat curvele astea, pe care eu le-am ajutat cel mai mult în decursul timpului. Dintre cei 11, şase sunt curve bătrâne. Ştefan a fost cel mai fair-play dintre toţi. A spus că votează cu Gino, a făcut lobby pentru Gino şi nu mi-a ascuns, dar au fost alţii care mi-au jurat pe copii, pe Biblie şi aşa mai departe şi au dat-o cotită. Aşa e în viaţă. Cea mai mare greşeală a fost încrederea în oameni”, a spus Dragomir.

„Îmi pare rău că am avut un program foarte bun, dar nu a contat aproape deloc, pentru că influenţa politică a fost majoră. Îi felicit pe oamenii politici pentru că au vrut să pună mâna pe fotbal şi au pus. Aş fi un foarte prost diplomat să mă apuc să vorbesc urât despre domnul Ponta, despre domnul Dragnea. Înseamnă că eu am fost politician două legislaturi degeaba. Îi felicit pentru cum au lucrat”, a mai declarat Dragomir.

Fostul preşedinte al LPF a anunţat că va oferi mai multe amănunte „când mă duc la un post de televiziune. Nu o să mă duc până nu iau o emisiune la un post de televiziune care mi-a dat mulţi bani. Au venit doi care au spus că dacă nu votează împotriva mea, rămân fără serviciu. Categoric e vorba de presiuni politice”.

De asemenea, Dragomir a dezvăluit că i-a cerut lui Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, să voteze cu Gino Iorgulescu, deoarece „nu voiam să câştig la ligă prin votul lui Gigi. Mai bine muream decât să fie votul lui Gigi câştigător”.

Dumitru Dragomir a exclus posibilitatea de a participa peste patru ani la alegerile de la LPF, dar a adăugat că nu ştie încă dacă va candida la viitoarele alegeri din cadrul FRF.

În final, Dragomir a mulţumit Adunării Generale pentru faptul că „a propus să primesc zece salarii. Mi-au dat o pensie viageră de 150.000 de euro. Dacă îi pun la CEC voi trăi până la adânci bătrâneţi din aceşti bani”.

La alegerile de joi pentru funcţia de preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu a primit 11 voturi, în timp ce Dumitru Dragomir a fost votat de 7 cluburi.

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Liga I Gino Iorgulescu LPF
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close