Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir face lumină: "100% Becali vrea să vândă Steaua, s-a săturat de înjurături"

Dragomir face lumină: "100% Becali vrea să vândă Steaua, s-a săturat de înjurături"

Dragomir face lumină: "100% Becali vrea să vândă Steaua, s-a săturat de înjurături"
Sursa foto: dumitru dragomir
21 Sep 2009   •   22:27

"Oracolul din Bălceşti" nu se dezminte şi face o nouă predicţie, de data aceasta una care le contrazice pe cele pe care le făcuse în trecut. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că de această dată Gigi Becali este cu adevărat decis să vândă clubul, exasperat de faptul că toate investiţiile făcute nu i-au adus decât injurături din toate părţile.
"Acum cred în proporţie de 100% că Becali vinde Steaua! Până acum spusesem că nu va vinde, dar acum vă spun sigur: Becali vinde Steaua! S-a săturat şi vrea să vândă! A băgat bani şi este înjurat! A cheltuit o sumă mare de bani şi este înjurat. A greşit şi el, dar toată lumea greşeşte. Multă lume a rămas cu mentalitatea comunistă", a declarat şeful de la LPF pentru sport.ro.
Întrebat deseori de-a lungul timpului dacă Gigi Becali ar putea ieşi din fotbal sau dacă ar putea vinde Steaua, Dragomir răspundea sistematic că astfel de variante nu sunt decât prostii. Acum, şeful de la Ligă nu numai că nu exclude, ci chiar întăreşte spusele patronului Stelei, Gigi Becali.
"Eu am avut o discuţie serioasă cu el. Acum câtva timp i-am adus nişte cumpărători. Acum Gigi lasă enorm din preţ. Vrea să-şi recupereze din bani. Eu ştiu despre ce este vorba, nu cred că iese din fotbal. Chiar dacă vinde. Eu vă spun, când îi intră ceva în cap, nu-i mai iese. Acum nu mai renunţă la vânzare", a precizat Dragomir, potrivit sursei citate.
Singura fisură în raţionamentul lui Mitică Dragomir ar fi, însă, aceea că nu doar Gigi Becali a fost atins de criza financiară. Astfel, eventualii cumpărători ar putea avea probleme să strângă suma cerută de Becali. Tot Dragomir a oferit, însă, şi soluţia: Becali poate vinde Steaua pe bucăţi la Bursă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close