Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir le-a făcut pe plac. Derby-ul Dinamo - Rapid se va juca sâmbătă, 4 aprilie

Dragomir le-a făcut pe plac. Derby-ul Dinamo - Rapid se va juca sâmbătă, 4 aprilie

Dragomir le-a făcut pe plac. Derby-ul Dinamo - Rapid se va juca sâmbătă, 4 aprilie
Sursa foto: dumitru dragomir
26 Mar 2009   •   19:35

Atunci când au aflat că vor juca un derby la doar două zile după ce echipa naţională dispută meciul din deplasare cu Austria, conducătorii lui Rapid şi, mai ales Dinamo, au luat foc. Giuleştenii s-au mai temperat atunci când au văzut că nu au jucători convocaţi la prima reprezentativă, dar oficialii "câinilor" nu s-au lăsat până când şeful LPF, Dumitru Dragomir, nu a mutat partida cu o zi, până pe 4 aprilie, sâmbătă, faţă de vineri, cum era iniţial programat.
"Am reuşit să împac pe toată lumea până la urmă. Meciul Dinamo - Rapid s-a mutat de vineri pentru sâmbătă, la ora 21.30. Este cea mai bună soluţie", a declarat preşedintele Ligii Profensioniste de Fotbal pentru Mediafax.
Cluburile s-au declarat foarte mulţumite de soluţia la care s-a ajuns, cei şapte dinamovişti convocaţi la echipe naţionale fiind, probabil, şi ei uşuraţi că nu trebuie să sară din avion direct pe terenul de joc, aşa cum s-a lăsat să se înţeleagă în ultimele zile.
"Avem jucători care reveneau abia joi seara, iar N'Doye şi Ze Kalanga schimbau şi fusul orar. Era imposibil să avem 7 jucători care reveneau joi seară şi noi să jucăm vineri.", a precizat Cristi Borcea, director executiv al clubului din Ştefan cel Mare la auzul veştii, la sport.ro.
Tehnicianul feroviarilor, Marian Rada, a declarat că nu l-ar fi deranjat nici dacă s-ar fi păstrat data care a fost stabilită iniţial. Explicaţia lui Rada este profesionalismul jucătorilor. Cu toate acestea, antrenorul se declară mulţumit că s-a ajuns la această concluzie, spunând că spectacolul este cel care are de câştigat.
"Nu era nicio problemă pentru noi. La Rapid sunt jucători profesionişti. Dacă jucam vineri ar fi fost poate un derby de valoare scăzută. Eu îi foloseam pe toţi jucători convocaţi la echipele naţionale. În Giuleşti lumea vrea să vadă fotbal. Decizia este una care ajută fotbalul, ajută derby-ul şi este frumos că se găseşte înţelegere la Ligă. Era greu să vedem un meci Dinamo - Rapid fără vreo 7-8 jucători.", a declarat Marian Rada pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close