Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dragomir: "Nu se amână nici o etapă, ar trebui să dăm banii înapoi televiziunilor"

Dragomir: "Nu se amână nici o etapă, ar trebui să dăm banii înapoi televiziunilor"

Dragomir: "Nu se amână nici o etapă, ar trebui să dăm banii înapoi televiziunilor"
Sursa foto: dumitru dragomir
15 Feb 2010   •   17:39

Toate etapele returului sezonului 2009/2010 al Ligii I se vor disputa atunci când au fost programate. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir nici nu vrea să audă de amânarea etapei a XVIII-a, deoarece acest lucru ar presupune să returneze televiziunilor o sumă substanţială. Dragomir afirmă, însă, că dacă vreun arbitru de partidă decide că terenul este prea prost, atunci meciul nu se va juca.
"Nu se amână nicio etapă. Se joacă aşa cum e programat. A, dacă ninge în continuu până vineri sau sâmbătă şi pe un stadion nu se poate da zăpada la o parte, atunci se amână acel meci. Asta decide arbitrul. Dar etapa nu se amână. În primul rând pentru că nu avem date libere şi în al doilea rând pentru că televiziunile care transmit nu sunt interesate de etapele intermediare. Şi dacă nu se transmit meciurile atunci trebuie să dăm banii înapoi televiziunilor care au cumpărat drepturile TV", a declarat preşedintele LPF, pentru Mediafax.
Surprinzător, Dragomir a declarat că nici nu au apărut cereri la adresa LPF pentru amânarea returului, iar în aceste condiţii nu exista nici un motiv pentru a lua o decizie atât de extremă.
"Conducătorii de cluburi mai zic şi ei una-alta, dar la mine la Ligă nu a venit nici măcar o cerere scrisă pentru amânarea returului. Nici una! Şi chiar dacă ar fi, noi respectăm nişte regulamente aici. Şi în Germania e zăpadă de jumătate de metru şi se joacă. E adevărat, la noi terenurile sunt proaste, dar nu e vina mea. O să se joace cum e stabilit", a conchis Dragomir.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Liga I LPF
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close