Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Duckadam: "Steaua a ajuns o echipă de locurile 3-8, nu poate lua titlul"

Duckadam: "Steaua a ajuns o echipă de locurile 3-8, nu poate lua titlul"

Duckadam: "Steaua a ajuns o echipă de locurile 3-8, nu poate lua titlul"
Sursa foto: dayro moreno
16 Oct 2009   •   19:05

Fostele glorii ale Stelei şi-au pierdut încrederea în capacitatea clubului de a obţine trofee. Helmuth Duckadam, fostul mare portar din Ghencea, nu se alătură, însă, protestului suporterilor roş-albaştri, cum au făcut Tudorel Stoica şi Gabi Balint, spunând că nu vrea să comenteze conducerea clubului. Duckadam este în relaţii cordiale cu Gigi Becali, care i-a acordat atenţie nu de puţine ori fostului portar.
"Din cauza relaţiei mele cu Becali am primit mereu reproşuri din partea suporterilor. Dar eu mă menţin distant şi încerc să văd şi părţile bune şi părţile rele. Steaua are acum o echipă de locurile 3-8. Prima şansă la campionat o au CFR Cluj şi Poli Timişoara. Steaua nu are nici o şansă, dar eu sper să se califice în primăvara europeană. Steaua suferă la toate compartimentele", a declarat Duckadam, potrivit gsp.
Duckadam, ambasador Champions League în România, îi critică pe cei care strică atmosfera la echipă prin protestele lor, spunând că suporterii adevăraţi ar trebui să susţină clubul.
"Suporterii adevăraţi nu ar trebui să facă rău echipei. E adevărat totuşi că au fost greşeli de ambele părţi. Cei care tot fac probleme nu sunt suporteri. Cred că sunt şi mulţi bani în joc până la urmă. La noi nu sunt chiar atât de puternici suporterii pentru a merge în străinătate şi a protesta acolo.", a conchis Duckadam.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali Dayro Moreno
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close