Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dumitru Dragomir: „Craiova poate reveni, dacă Adunarea Generală decide acest lucru”

Dumitru Dragomir: „Craiova poate reveni, dacă Adunarea Generală decide acest lucru”

Dumitru Dragomir: „Craiova poate reveni, dacă Adunarea Generală decide acest lucru”
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   13:06

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit amănunte despre prezenţa sa la sediul DNA şi nu a exclus posibilitatea ca Universitatea Craiova să revină în competiţiile oficiale.

 
Dragomir este acuzat de abuz de serviciu în dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova, alături de preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv ai FRF.
 
Procurorii au fost foarte amabili. Mi-au arătat materialele şi mi le-au dat pentru a le studia, iar peste câteva zile vom merge cu avocaţii şi vom răspunde întrebărilor lor”, a spus şeful LPF, care a adăugat că forul pe care îl conduce „nu este implicat absolut deloc. Eu sunt implicat doar ca membru al Comitetului Executiv”.
 
Toţi cei din Comitetul Executiv suntem învinuiţi. Votul a fost însă unul democartic, venit în urma unui referat al Comisiei Juridice din cadrul FRF”, a precizat Dragomir, care consideră că „tot ceea ce se întâmplă acum este o presiune pentru ca Adunarea Generală să nu voteze dezafilierea Craiovei”.
 
Vizita de la DNA l-a făcut pe preşedintele Ligii să revină la sentimente mai bune şi să nu excludă inclusiv revenirea oltenilor în competiţii: „Dacă Adunarea Generală decide că Universitatea Craiova trebuie să revină, atunci va fi reintegrată în competiţie, iar jucătorii vor reveni sau nu la echipă. Regulamentul se poate modifica, ce e aşa mare brânză? Nu poate fi nici vorba de abuz în serviciu, pentru că este o decizie provizorie. Nu poţi ţine jucătorii să nu joace, să le îngrădeşti dreptul la muncă. Mititelu nu a pierdut nimic, ba chiar a câştigat, pentru că nu a avut cheltuieli”.
 
Nu am nicio problemă că am fost chemat la DNA. Oricum am stat mai mult pe acolo. Sunt obişnuit, mai ales că mă ştiu nevinovat”, a mai spus Dragomir.
 

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close